'EV'lat Clio 3 - Jantları ve Marşpiyelleri =)

ya her sey cok guzel jant da guzel :) ama sankı camurluk ıcı daha dolu olmalıymıs gibi duruyor :) maşallah harıka arac

Malesef arabanın altı engelliyor bunu. Altını bilerek koydum hala basabilirim ama gtme imkanım kalmıyor birde bu halde tam sol tam sağda çamuluğa hafif sürtme var. Plastik olduğu için açamıyoruzda ama yapıcam bişeyler sağolun :)

Karteri sök at yaza kadar dağılır o zaten...:D
ClioIII Cup spoileri yapabilir mi diye sor demiştim fiberciye gidince...

Abi haftaiçi gidicem gene foto çekicekler o zaman sorarım şimdi aklıma not ettim unutmam :) Kartersiz olaymış ne güzel olurmuş yauu :) Bundan basıklığı belli etmiyor sinir edici bir durum :D

Abi haftaiçi gidicem gene foto çekicekler o zaman sorarım şimdi aklıma not ettim unutmam :) Kartersiz olaymış ne güzel olurmuş yauu :) Bundan basıklığı belli etmiyor sinir edici bir durum :D
Tamam haberini bekliyorum...
Sök diyorum işte bende bile köy yollarına girince sürtüyor karter...:)

Tamam haberini bekliyorum...
Sök diyorum işte bende bile köy yollarına girince sürtüyor karter...:)

Abi köy yoluna gerek yok Avcılar ve Bakırköy yolları yetiyor bana hurç hurç hurç gidiyoruz :D

ayin araci oylamasinda oyumu bu araca vererek hata yapmadigimi su an bi kez daha gordum:)

ayin araci oylamasinda oyumu bu araca vererek hata yapmadigimi su an bi kez daha gordum:)

Çok teşekkürler :) Jantlarla marşpiyeli yetiştireydik daha şık olurdu ama öbür aya kısmet :D

arac guzel ama belki jantlar bir boy daha buyuk olsa dahamı guzel olurmus diye dusundum:D
bu arada avcılarda nerde oturuyosun

hayırlı olsun Melih

kardeşim benim rica ederim :) tekrar tekrar maşallah diyorum çok güzel oldu araba. Ama adamlar nasıl bi çamurluk yapmışsa ne yaparsan yap o çamurluk o lastiği içine almıyor bende en çok buna tutuluyorum :D

Bu araç çok hoş olmuş.Maşallah

Geri