'EV'lat Clio 3 - Jantları ve Marşpiyelleri =)

çok güzel olmus maşallah kardesim hepsi yakışmış

Hoş olmuş maşallah . Sarı logo , panjur , jdm çeki demiri , jantlar replika olmasına rağmen süper .
Her şey zevk içinde yapılmış elinize sağlık .

Maşallah melih önce jazz, sonra fiesta şimdide clio :D Jantlar ve marşbiyerler cuk oturmuş gene kasıklara kadar basmışsın :D Bazen diyorum bende bassammı ama o zaman trafikten kaçmak için girdiğim ara sokaklar sonum olur :D bırakırım orda karteri motoru :D Şu haliyle bile sürttüğü yerler oluyo :D Maşallah tekrardan :D

Maşşallah sade ve şık bu işte hiç dokunma böyle süper ellerine sağlık güzel günlerde kullan

maşallah çok güzel olmuş :eyv clio yere oturmuş resmen :)

Maşallahı var Melih abi. şu hastası olduğum jantları nereden temin ettiniz ayıptır sorması :D

arac guzel ama belki jantlar bir boy daha buyuk olsa dahamı guzel olurmus diye dusundum:D
bu arada avcılarda nerde oturuyosun

Denizköşklerde otoruyorum :) Jantlar bir büyük boy olsa çamurluğa sığdıramazdım böylede basamazdım 17 jant basmak için sıkıntı benim için fiestada aynısı olmuştu :)

hayırlı olsun Melih

Sağolasın kardeşim :)

kardeşim benim rica ederim :) tekrar tekrar maşallah diyorum çok güzel oldu araba. Ama adamlar nasıl bi çamurluk yapmışsa ne yaparsan yap o çamurluk o lastiği içine almıyor bende en çok buna tutuluyorum :D

Tekrardan çok teşekkürler kardeşim :) Sorma ya altını yere verdik bir türlü dolduramadık çamurluğu :D

Bu araç çok hoş olmuş.Maşallah

Teşekkürler sağolun :)

çok güzel olmus maşallah kardesim hepsi yakışmış

Çok teşekkürler sizide bir iki kez avcılarda quennsın orda gördüm aracınızı yani :)

Hoş olmuş maşallah . Sarı logo , panjur , jdm çeki demiri , jantlar replika olmasına rağmen süper .
Her şey zevk içinde yapılmış elinize sağlık .

Çok teşekkürler ufak ufak devam ediyoruz :)

Maşallah melih önce jazz, sonra fiesta şimdide clio :D Jantlar ve marşbiyerler cuk oturmuş gene kasıklara kadar basmışsın :D Bazen diyorum bende bassammı ama o zaman trafikten kaçmak için girdiğim ara sokaklar sonum olur :D bırakırım orda karteri motoru :D Şu haliyle bile sürttüğü yerler oluyo :D Maşallah tekrardan :D

Sağolasın Nakkaşım kanımda var biliyosun jazz fiesta şimdi clio güzel birşeyler yapabildiysek ne mutlu bana :) Basıcaktın senin arabayı satıyosun olum ne yapalım :)

Maşşallah sade ve şık bu işte hiç dokunma böyle süper ellerine sağlık güzel günlerde kullan

Çok teşekkürler ufak ince şeyler kaldı far karartma plaka iptali spoiler vs :)

maşallah çok güzel olmuş :eyv clio yere oturmuş resmen :)

Çok teşekkürler sağolun :)

Maşallahı var Melih abi. şu hastası olduğum jantları nereden temin ettiniz ayıptır sorması :D

Bostancıda Mutlu performans Rafi abiden aldım sadece jant 800 tl idi Ozanla biraz indirim yaptırdık :)

Jant seçiminiz çok yerinde olmuş.
Benim de ROTA P45-R modeline kafam kilit,seninkilerin benzeri.

Teşekkürler abicim :) 5 kol 6 kol farkı var :) Senin kafandaki jantta harikaymış :)

Çok teşekkürler sizide bir iki kez avcılarda quennsın orda gördüm aracınızı yani :)

beni avcıların her köşesinde görebilmen mümkün kardeşim ben sana denk gelmedim ama henüz oralarda :)

Geri