F/Kangoo'ya Cruise Control

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
2009 model aracımda tesisat ve göstergelerde yeri olmasına rağmen Renaut tarafından o tarihlerde konulmayan Cruise Control özelliğini aracım 6 yaşını bitirdikten sonra yapmak nasip oldu.
Ankara'da bu işi hayata geçiren Çağatay kardeşimin sayesinde yıllardır servislerin olmaz yapılamaz dediği bir çalışmayı yapmış olduk, buradan Çağatay kardeşime teşekkür ederim... :eyv
Airbag göbeği ve döner kondaktörü değiştirmeden sadece açma kapama düğmesi ve direksiyon üzerindeki tuşları kullanarak sistemi çalışır vaziyete getirdik.
Düğmelerin bağlantısını yaptıktan sonra yetkili serviste OBD soketinden beyne ulaşılarak gösterge ve enjeksiyon beyninde sistemi aktif hale getirmek gerekiyor.
Direksiyon düğmeleriniz servis fiyatı 218 lira, açma kapama düğmesinin fiyatı 75 lira lakin üyelerimize inanlar otoda %20 indirim uygulandığını bilmelisiniz.
ben sadece açma kapama düğmesini inanlardan temin ettim, direksiyon düğmelerini PuSu33 nickli Uğur Başar kardeşim hediye etti... :eyv
Direksiyondaki düğmelerini sağ tarafa teybin hemen yanına aldım, ulaşımı gayet rahat.

10306721_10152893089752622_7339456487884240356_n.j  pg

Açma kapama düğmesini olması gereken yere yatay vaziyette montajladım ve sıcak silikon ile düğmeyi sabitledim...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Düğmenin dip tarafı görünmesin diye üzerine plastikten kapak yaptım, düğmenin yerini açtıktan sonra siyah deri ile kapladım ve çift taraflı bant yardımıyla orjinal kutunun üzerine montajladım...

attachment.php

Bunlarda videolar...

Abi süper olmuş eline sağlık artık sıra diğer kangoocularda

Ankarada ki arkadaslara yardım ederim bilgilerinize

Emeği geçen herkesin eline sağlık harika olmuş yeride çok iyi Usta güle güle kullan :eyv

Olay budur. Üzerini kaplayınca daha bir hoş görünmüş. Ellerinize sağlık ve güle güle kullanın. :eyv

Ben beyaz soketi bulamadim o kadar aramama rahmen buyuk ihtimal otantiklerde tesisat yok

​Emeğine sağlık abi, güle güle kullan.:eyv

Ben beyaz soketi bulamadim o kadar aramama rahmen buyuk ihtimal otantiklerde tesisat yok
Far yükseklik ayağının arkasında olabiliyor bazen

Geri