F/Kangoo'ya Cruise Control

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugün fluence aracıma can ile bağlantı yapıldı, V 146 ile fakat menüde cruise u görememiş bile, usta renault servis te orjinal cihaz ile baktı, çok umutluydum ama malesef olmadı bu sefer.
Bazı araçlarda fluence lerde açılıyormuş, hatta geçen hafta açtım diyor ama bende olmadı.
Bir başka servise daha sorayım diyorum belki ustanın beceriksizliğidir ama tanıdık yok. İlgilenmezler sanırım.

Bundan sonra Tek ve zor bir çare kaldı oda bir başka beyni kopyalayıp bu araca atmak. İstanbul da bu işi yapabilecek bir baba yiğit aramaya başlıycaz artık.

Gösterge tablosuna bakılmali cc ışıkları var mi yoksa gösterge tablosu değişmeli fluence ve megane 3 lerin bazı modellerine beyin izin vermiyor diye biliyorum

Göstergesi, led lambaları, dijital ekranda üstteki cruise hız yazıları, vites kutusu altındaki soket, hepsi tam benim araçta fakat usta bugün can clip ile açamadı.

Zorla can clip aldıracak bu araç bana :(
Sonra piyasaya kopyala yapıştır CC süz araç bırakmayacağım.

Rica ederim nedemek biz bu gibi uygulamarın öncüsü olmak için varız.

Göstergesi, led lambaları, dijital ekranda üstteki cruise hız yazıları, vites kutusu altındaki soket, hepsi tam benim araçta fakat usta bugün can clip ile açamadı.

Göstergedeki Cruise ayarlarına baksın.Cruise ayarları 2 yerde var.Kangoo için öyle biri göstergeden diğeri Enjeksiyon kısmından.Bende enjeksiyon kısmında görmemesine rağmen göstergedeki Cruise ayarından açıldı.Düğmeden açınca göstergede ışık yanarsa senin iş olur.Önce onu dene.Anahtarı denemek için I O II iki konumlu 1.5tl lik anahtarla yapıp deneyebilirsin ,direksiyon altını bağlamadanda bunu deneyebilirsin.Direksiyon altı sadece + /- sabitleme için.

Beyaz sokete anahtarı tak(Cruise açma kapama anahtarı) ve anahtar açık(on) durumdayken lambanın göstergede yanması gerekli sonra CC ile bağlanın o zaman görünebilir.

Istanbul kartal'dayım.
Yardımcı olacak arkadaş varmı?
2009 authentic kangoo

Servis bilgisayarının V146 olması iyi en son çıkan verisyon yalnız bazı model ve serilerde cruise control kısmı kilitlenmiş ve bazı özelliklerde 2012 yılından sonraki araçlarda bu sıkıntılar mevcut bence birde Mustafa abiye ugrayın onla birlikte servise bir gidin onlar ne çözüm bulucak

Servis bilgisayarının V146 olması iyi en son çıkan verisyon yalnız bazı model ve serilerde cruise control kısmı kilitlenmiş ve bazı özelliklerde 2012 yılından sonraki araçlarda bu sıkıntılar mevcut bence birde Mustafa abiye ugrayın onla birlikte servise bir gidin onlar ne çözüm bulucak

Teşekkürler

Mustafa abi ile nasıl iletişime geçebilirim?
Telefonunu mesaj atabilir misiniz.

Geri