Fan sorunu...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bozgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bozgun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracımla evin önüne geldim aracımı stop ettim fanın çalıştığını farkettim biraz bekledim ama fan uzun süre durmadı aracımı çalıştırdığımda fan duruyor bunu neden yapar şimdiden herkese teşekkürler...:soru

Fan sorunu !!!

Arkadaşlar aracımla evin önüne geldim aracımı stop ettim fanın çalıştığını farkettim biraz bekledim ama fan uzun süre durmadı aracımı çalıştırdığımda fan duruyor bunu neden yapar şimdiden herkese teşekkürler...:soru

Öncelikle geçmiş olsun muhtemelen fan mişürü bozulmuştur.Radyator sıcaklığınu doğru ölçmediğinden sürekli fanı çalıştırıyor. Fan müşirini değiştirmenizde fayda var.

Çok teşekkürler ustam büyük bişey oladığı için sevindim bazı form sitelerinde beyinden falan bahsedince tırstım..:eyv

Havalar malum sıcak olmaya başladı eğer vaktiniz varsa araç durduğu yerde 2 dk çalışsın çok uzun sürmez fanı kapatması. Bir diğer ihtimali de arkadaş söylemiş.

Bu normal gibi. Bende geçen gün termostatı değiştirdim normalde mesela eve yaklaştım motor fan açtı eve geldim aracı stop ettim fan da duruyordu. ama termostat değişiminden sonra aracı stop ediyorum fan çalışmaya devam ediyor sanırım sıcaklık belli bir seviyeye ulaşınca da duruyor. sanırım normal olan bu. bir de bilenler yazsın belki yanlış bildiğğimiz bişeyler vardır.

Eyvallah leven bey saolun...

Ustam fanın çalışması normal ama yaklaşık 10 dakika bekledim fan durmadı...

Benim fanda 5-10 dk çalısıyor bazen komşular korkuyor aracta bir şeymi var diye :)

Yani normalmi diyosunuz...

Geri