Far Ayarı ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emres55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emres55

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Dün gece sol far kesmişti. Bu sabah kendim değiştirdim. Ampul değişikliğinden sonra ayar gerekir mi? Ayrıca R19 ların far ayarı nerden yapılıyor??

Eğer far ayar vidası ile oynamamışsan ( Yerini bilmediğine göre oynamamışsındır :D ) Gerekmez .
İsterseniz düz bir zeminde bir duvara yanaşın ve kontrol edin :)

Gerekmez :eyv

Eğer far ayar vidası ile oynamamışsan ( Yerini bilmediğine göre oynamamışsındır :D ) Gerekmez .
İsterseniz düz bir zeminde bir duvara yanaşın ve kontrol edin :)

sadece 2 tane tel vardı onları açtım farı yerinden çıkarıp ampulü taktım. sonra telleri tırnaklarına geri taktım. bu ayar vidası nerdehehe

sadece 2 tane tel vardı onları açtım farı yerinden çıkarıp ampulü taktım. sonra telleri tırnaklarına geri taktım. bu ayar vidası nerdehehe

Farların sinyal tarafına düşen köşelerinde far ayar vidası vardır . Yaklaşık 1,5 cm çaplı siyah bir vida gibi bişey .
Yanlış hatırlamıyorsam bunlar , bir farda 2 adet . Yukarı aşağı - sağ sol ayarı.

Farların sinyal tarafına düşen köşelerinde far ayar vidası vardır . Yaklaşık 1,5 cm çaplı siyah bir vida gibi bişey .
Yanlış hatırlamıyorsam bunlar , bir farda 2 adet . Yukarı aşağı - sağ sol ayarı.

buldum sağolun.. :)

Gerekmez :)

Geri