Far modeli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefa494
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle burak arkadaşımızın dediği gibi bu farlarda görüş cok düşüyor gerçekten ama ceza olayına gelecek olursak 2010 model aracımda mercekli farlarında 8000 k kullanıyourm harika bir görüntü veriyo yaklasık 2 yıldır takılı ve polislerden ceza yemedim
Aracın orjinalinde mercek far var ise xenon da taksan Polisler ceza yazamaz. Fabrika çıkışlı Bmw Mercedes Audilerdede aynı sistem var içiniz rahat olsun.
Fakat mercek olmayan araçlarda xenon zaten sırıtıyor ve görüşü dagıttıgı için yasak. Takacak olanların aklında bulunsun isterim..

arkadaşlar ben beyaz ampüllerden dolayı ceza yemedim bir yanlış anlaşılma war :D farın patladığını farketmemişim polis fark etti ve ceza yazdı olay bu :D

burak abi 8000 k ampül yağışlı havalar da görüşü çok azaltıyormuş o yüzden 4500 k en iyisi diyorlar böyle birşey varmı ?

burak abi 8000 k ampül yağışlı havalar da görüşü çok azaltıyormuş o yüzden 4500 k en iyisi diyorlar böyle birşey varmı ?

Kesinlikle öyle. Yağmurlu ve sisli havalarda 4500den sonrası maalesef göstermiyor. Tavsiyem aksesuarcılara gittiğin zaman asla kanma, onlar gösterir hem görüntüsü hoş der ama yalan. Görüntü olarak 8000 çok hoş ama :)

Geri