Far neon uygulaması hakkında??

İsmail Ufuk Utku

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracımın var içinde mikalaj çizgileri beyaz neon yaptırmayı düşünüyorum sizce görüntü olarak nasıl durur fikir verebilirseniz sevinirim.
1000877_157903954395635_771961777_n.jpg

Cok belli etmeyebilir kendini

Sami Demirpaz

Farın orjinalliğini bozma derim,bozacaksan da Murat'ın yaptığı gibi yap...

o ayıcık ney onu anlamadım ben hımm

Bence böyle dursun hiç bulaşmayın eğer far ile bir görsellik yapmak istiyorsanız Mustafa Abinin söylediği gibi Saminin ve Muratın aracındaki gibi krom hatları kırmızı yaptırabilirsiniz.

Sami ve murat arkşımızın yaptığı çok farklı ve görünüş olarak güzel fakat senin düşündüğün neon mu herneyse onu hayata geçirebilirsen hele hele mercedes audiler... deki gibi 2 zamanlı aydınlatma olarak (gündüz tam voltaj akşam farlarla birlikte yarım voltaj olarak aydınlatma) bunu yapabilirsen değme keyfine

paintte bişeyler yapmaya çalıştım ama :)
yp9yGLD.webp

Son düzenleme:
düşünce güzel :) fakat bu işlemi yapmak için farınızı açtırmanız gerekiyor bunu da çoğu insan tavsiye etmiyor bence orjinal kalsın farlarınız zaten tasarımı oldukça hoş :)

işinin ehli biri yapacaksa neden olmasın bence yakışır
son karar senin

Sami ve murat arkşımızın yaptığı çok farklı ve görünüş olarak güzel fakat senin düşündüğün neon mu herneyse onu hayata geçirebilirsen hele hele mercedes audiler... deki gibi 2 zamanlı aydınlatma olarak (gündüz tam voltaj akşam farlarla birlikte yarım voltaj olarak aydınlatma) bunu yapabilirsen değme keyfine

paintte bişeyler yapmaya çalıştım ama :)
Katılıyorum, resimdeki gibi yaktırabilirsen fena bir şey olur :)

Geri