• Ağımız Büyüyor!

    Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Far sorunu

süleyman-11

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Haz 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
merhaba forum sakinleri
megan2 aracım durup dururken otomotik far sorunu yazısı çıkıyor ekranda
neyden yapar varmı yardımcı olacak arkadaşlar
farlar manuelden yaktım oto çalışmadı saygılar
​
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
tahinimce far sensör sorunu var sensör kablosu çıkartıldığı zamanda aynı arızayı veriyor dikiz aynasının kapaklarının arkasında yağmur ve far sensörü var onun kablolarını kontrol etmeni öneririm. birde denermisin yağmur sensörü ne alemde çalışıyormu ? çalışmıyorsa ya kablo sınıtın var yada daha önce biryerden sensör bulup dene olursada sensör al sensör kolay kolay bozulmaz ama dene.
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Aracınızın sensöründen ziyade jelinde sıkıntı var bence. Daha önce aracınızın ön camı değiştirilmişse bu sorun oluyor. Sensör jeli yıprandığı için sensör işini yapamıyor. Bunun çözümünü daha önceki sayfalarımızda gösterenler olmuştu. Araştırırsanız görürsünüz. Geçmiş olsun.
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
yağmur sensörüm çalışıyor bugün ustaya gösterdim sensör arızalı dedi

sensör almam gerektiğini söyledi pahalı bişemi arkadaşlar
 
Kaynak dil: Türkçe · Bu mesajı çevir
Bir dönem pozantı otobanında sürekli tünellere girip çıkıyordum aynısını benimkide yaptı , aracı test moduna aldıp çıkarttım düzeldi bir dahada yapmadı.Bir denemenizi öneririm.
 
Geri
Üst