Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Direksiyonun sol tarafında gece farlar açık iken iç gösterge aydınlatmalarının ışık şiddetini ayarlaya bileceğimiz bir dimmer var. Eğer o kısık vaziyette ise bu şekilde olur. Onu açarsanız farları açıp kapatsanızda fark olmaz.
normalde zaten en az bi kademe kısılır. ama daha öncekilerden çok kısılıyor ve sol taraftan ayarlamaya çalıştığınızda ayar tutmuyorsa ki bende o şekilde oluyordu garantiden tuş değişti ve sıkıntı kalmadı. Dimmer bozulmuş ve sorunu çözdüler.
Benim aracımdada oluyor bu olay hatta çoğu araçlarda oluyor. Sebebi ise farları açınca ortam karanlık olduğu için gösterge gözünüzü almasın diye kısılır.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzeltme gereği duydum, farı açınca sadece teyp ekranı ve km ekranı kısılır. Hız göstergesi kısılmıyor. Ayarı yapılıyor. Eğer parkta parlak farı açınca kısık yanıyorsa akü, şarj dinamosu yada dimmerde arıza olabilir
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
fluence aracımda olanı diyeyim. gösterge ve radyo ekranı ışık şiddeti far kapalı iken en üst seviyede. ben şiddeti ayarlama yerinden kıstım ve sonuç olarak farları açınca ışık şiddeti düşüyor. clio4 de aynı prensibe sahiptir diye düşünüyorum. ayar butonu konumunu değiştirip deneyin