Fikirleriniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3mr3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3mr3

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
750 tl bütçe...

450tl ye maliyeti olan Pioner Komple set yapmayı düşünüyorum ama sizce ilk yapacagım iş ne olsun.Ses Sistemini sona mı birakm?

450 tl nasıl bir set o? bayağı ucuzmuş pionner markası için? ikinci elmi? müzik ruhun gıdasıdır,daha önemli birşey yoksa,önce set derim ben.Ama ben dışardan başlamıştım o ayrı mesele :)

yok 0 abi set

amstrad teyb war bnde kaldırır mı kı usb lı hafza kartlı cd calar :)

verdiğin ilandaki ürenlerin hepsi yeni seri çin malı ürünler kaliteli ve uzun ömürlü olsun diyorsan eski seri pioner japon mallarını tavsiye ederim

eger 750 tl bütce varsa ben suan yeni bi işe girdim soundmagusun en son seri mallarını piyasa fiyatından %25 daha ucuza satış işine girdim bi arkadas vasıtasıyla yani sana istiyorsan cok ucuz fiytlara en son seri güclü cihazlar satabilirim sıkıntısız bi sekilde kullanırsın 2 yılda garantilidir bütün ürünler soundmagusuda bilen bilir harika bi markadır ;) benide burda herkez tanır yanlıs olmaz :eyv ilk müşterim sen ol :) imzamda yazan msn adresimi ekleyin konusalım ben size cok ama cok kaliteli mallar veriyim forwelle felan ugrasmayın.. hem siz kazanın hem ben :)

Tesisatı son plana braktık yorumlar uzerıne sis farı + cam fılmı + tavan folyo + lip vs. dewam

Hayırlısı olsun

Geri