fluence 2013 joy orjinal km olup olmadığını nasıl anlayabiliriz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan türko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

türko

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar fluence 2013 joy km orjinal mi değil mi nasıl anlayabiliriz ?

Bazi kriterler var anlamak icin ama kesin cozumler degil bunlar.

* Herkesin bildigi Pedal, Direksiyon, ve vites topuzu aşinmasina bakilir( Bence sacma cunku adam boyatmis olabilir kilifla kullanmis olabilir vb)
* abs beyninden km dusurulmus olabilir en kolay anlama yolu burasi
* aracin cpu sundan dusurulmus olabilir yada beyin degismistir dusuk kmli aracin beyni takilmistir yine anlayamazsin
* Gosterge dusuk kmli bir aracinkiyle degismistir bir ihtimal gostergenin takildigi yerde illaki tornavida izi olur burdan suphelenebilirsin
*Bide klasik muayneye giris kmlerine bakarsin ama arac ilk sahibindense adam da çakalsa ilk muaynesine girmeden 100 k kmdeki araci 20k kmye dusurduyse yine anlayamazsin

Servis kayıtlarına bakın. Araç ilk iki sene servis garantili olduğundan km bilgisi ilk iki sene servis kayıtlarında oluyor. Ben önceki aracımın km' sinin düşürüldüğünü bu şekilde anladım. Araç bana 59000 km diye satıldı 2016 yılında, ancak servis kayıtlarına bakıldığında araç 2015 yılında 100000 km bakımına girmişti.

Servis kayıtlarına ulaşmak için googleplayden renault port uygulamasını indirin, servis ile ilgili bütün bilgilere buradan ulaşabilirsiniz

Artık km düşürme çok profesyonelce yapılıyor. Gün geçtikçe kendilerine geliştiriyorlar.200bindeki aracı 120 bine indirince arada görsel anlamda farklılık olmuyor ve bunu kimse bilemez
Garanti yol.
Aracı ve sahibini biliyorsanız alın.

Geri