Fluence 2016 İcon

mertcan05

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Fluence 2016 model icon opsionsuzda ön park sensörü var mı katalog da yer almıyor

Fluence 2016 model icon opsionsuzda ön park sensörü var mı katalog da yer almıyor

Forumdan bir arkadaş olduğunu yazmıştı. Hatta referans kodunu da paylaşmıştı.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Resimlerine bakiyorum resimlerdede goremedim yok mu burda 2016 iconu olan

Resimde görmezsiniz fluence başlığı altındaki konulardan birinde görmüştüm.

Kesinlikle yok,Aracım deri döşeme hariç full ama aracımda da yok .

2016 icon full var bende de ön park sensörü, ön kapı aydınlatma, arka perde yok

Bendede 2016 icon+prestij arka kapı ve arka cam perdesi on park sensörü ve kapi aydınlatmaları yok :@

Note 5

Araçta fabrikasyon on park sensörü hic bir donanımda yok bildiğim kadarı ile. Zaten yaptıran arkadaş uzun uğraşlar sonucu fabrika stoklarına ürünü eklettirerek stok kodu açılmasını sağlamış ve servisten sonradan takılmasını bu stok kodunu vererek sağlamış.

Araçta fabrikasyon on park sensörü hic bir donanımda yok bildiğim kadarı ile. Zaten yaptıran arkadaş uzun uğraşlar sonucu fabrika stoklarına ürünü eklettirerek stok kodu açılmasını sağlamış ve servisten sonradan takılmasını bu stok kodunu vererek sağlamış.

2013 icon pakette ön park sensörü vardı.

2013 icon pakette ön park sensörü vardı.
Ürün paketi opsiyonel olduğu ve fazla kişi tarafından tercih edilmediğinden ve bu nedenle firma için satış verimi olmadığından sonraki modellerde kaldırılmış olabilir.

Arka park sensörünü 1000 kullanıcı arasından 100 kişi alsa bu firma için üretilebilir bir durum gözükebilir..
ve Yine arka park sensörü 1000 kullanıcı arasından 5 kişi alsa bu firma için maliyeti yüksek ve karsız bir durum olacağından üretmekten vazgeçmiş olabilir.

Sadece bir düşünce..

Geri