Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustat estetik tarafini bilmiyorum ama eger karsidan gelenin gozlerini aliyorsa lutfen mercekli far taktirdiktan sonra led kullanin. Bu gibi durumlarda cok saglam saydiriyorum kendilerinearacima sis farini taktirdim. Sis disinda hic kullanmadim zira sislerde ayni sekilde goz aliyor ozellikle arka sisler. Bu hatirlatmayi iyi niyet olarak dikkate alin lutfen. Kullanilan ampul teknolojisi ilerledi de biz hep sahinlerden kalma beyaz farlari biliyor da olabiliriz
su anki teknoloji atiyorum halojen farda mercekli aydinlatmasi sunuyordur ona soylenecek soz yok.
Gelelim diger konuya ben aracima 4500 lumen led taktirdim. Parklara da led taktirdim. Otoban aydinlatmasi cok iyi degil yani bir bi xenon kadar iyi degil. Ama sokak aralarina girdiginizde dagi tasi aydinlatiyir derler ya o misal aydinlatiyor. Yakin zamanda uzunlari da led yaptiracagim. Parklar icin 10 lira, kisa farlar icin ledlerin cifti 450,00 tl ye mal oldu. Sisler icin de led tavsiye ettiler ama acikcasi kullanmadigim icin sislerde sari ampul var. Xenon taktirmak icin gitmistim ama ustanin uzun ömürlü olmasini istersen led olmali tavsiyesi uzerine led aldim. Ledler icin minimum 10 sene garanti verildi. Xenonlar icin biliyorsunuz biri yanmadiginda bir dunya masraf cikiyor ama aydinlatma olarak xenon daha iyi net olarak.
Secim size kalmis ama genel anlamda led kullaniyorum ve aman. İrayi niye aydinlatmiyor bu kadar da karanlik olurmu dedigim bir yer olmadi ve standart sari isikli ampullere gore de bariz bir aydinlatma farki var arada..
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi