Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmir mais genel olarak çok ilgili ve canayakın ben de aracımı oradan aldım. ufak tefek sorunlarımız oldu araçla ilgili estetik bölümüyle, saolsunlar hallettiler.
benimde EDC aracım var bakım öncesi ve sonrası fark nasıl bakıma yaklaştıkça sesi yükseldi ve ve gaz tepkisi biraz azaldı gibi sizdede bu durumlar oldumu
benimde EDC aracım var bakım öncesi ve sonrası fark nasıl bakıma yaklaştıkça sesi yükseldi ve ve gaz tepkisi biraz azaldı gibi sizdede bu durumlar oldumu
Arkadaşlar bende fluence extrem 1.5 105 bg var.20000 bakimi geldi.(düz vites)
acaba fiyatlar hakkinda bilginiz varmi?
Birde bir seneyi geçti arabayi alali.ama bana ya bir sene yada 20000 dolunca servis bakimi var demişlerdi.acaba servis bi sorun çikartimi sizce?
Bakımdan sonra hiçbir sıkıntı olmadı aksine çok da iyi oldu motor sesi azaldı son zamanlarda artmıştı. Bu arada hala yetkili servise gitmeyi sorgulayan arkadaşlar var aracınız amerikan vs olsa anlarımda renault servis ücretleri zaten makul . 48900tl verdik aracı aldık 1 yıllık bakım için 320 tl çok değil.Ayrıca km olarak 20.000km yi beklemeyin derim.Zaten göstergede servis süresini geri sayıyor.