Fluence hareret sorunu

mehmet torun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba yeni bir araba aldık fluence 2011 extreme 105 bg platin gri araba hareret göstergesi 1 tne tek çıkıyor normal mi termostatan şüpheleniyorum normalı kaçtır

normalde tam ortada veya ortanın bir tık altında olması gerekiyor.

kısa mesafe kullanılınca yükselmiyor, havalarda soğuk. kontrol etmek için düşük vites yüksek devirde kullanın ortaya gelmesi gerek

aracı düşük viteste zorladık ortaya geldi fakat tekrar normal kullanınca bir taneye düşütüyor uzun yolda yaptı yaklaşık 150 km yol yaptı ortalama hız 130/150 yine bir taneden yukarıya çıkmadı

Bu Havalarda Normaldir. Motor Çok Sıkışmadığı Sürece 1 Tıkı Geçmez Hararet. :)

Hava ne kadarda soğuk olsa gösterge ortaya gelmesi gerekir. Helede uzun yolda yapmissiniz bence bi ustaya gösterin..

Kesinlikle normal değil,araç -35 derece de bile yarım saat yol aldımı hararet göstergesi saat 11 hizasına gelir.Sizin arıza nız ya hararet müşürü ki bence öyledir yaza çıkarsanız aynı anormalliği klima çalışınca yapacaktır zira o müşür klamının kartına da bilgi gönderir.Ya da düşük bir ihtimal ile termostad dır.

4 senedir fluence kullanıyorum 1.5 dci 85 bg motor kışın yüklenmedikçe uzun yol dahil hararet 1 çizgi yükseliyor ve yetkili servis dahil sordugumda herhangi bir problem olmadıgını belirttiler bilgilerinize ..
DipNot: araç tıkır tıkır çalışıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

4 senedir fluence kullanıyorum 1.5 dci 85 bg motor kışın yüklenmedikçe uzun yol dahil hararet 1 çizgi yükseliyor ve yetkili servis dahil sordugumda herhangi bir problem olmadıgını belirttiler bilgilerinize ..
DipNot: araç tıkır tıkır çalışıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende de ibre işaretlediğim yerde kalıyor ne yukarı ne aşağı oynuyor bazen rampalarda 1-2 mm yukarı çıkıyor .

8788AD12E313DF3D2877E59D6C715DAF.jpg

Benim hararet göstergeside sürekli tek çizgi yanıyor

Geri