Fluence için orjinal twitter serviste yokmuş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyide burada bir yanlışlık var, bose marka ürün bose sistem için olmasın? Parça numarasından bakılmalı, normal şartlarda takımı 50Tl olması gerekliydi. Adet fiyat 38Tl zaten pahalı, üzerine de uymuyor olması yanlış parça ihtimalini yükseltiyor.

Bencede bir yanlışlık var ama servisteki parçacı arkadaş fluence için istediğini söyledi sistemde başka parça gözükmüyormuş ancak gelen parça ile araçtaki soketin duruş şekli bile farklıydı... Acaba orjinal taktıran arkadaş varmıdır

Şu an bulamadım, ama bir çok megane 3 sahibi arkadaşıma taktırmıştık. Hatta siparişle takımının 50'li rakamlarda oludğunu bile biliyorum. Soket bile farklıysa zaten o yanlış malzemedir. Normalde PUG&Play yani tak kullan bir ürün olduğundan sorun olmaması gerekirdi.

38 tl tanesine verene kadar birazdaha koyar mid tiz alırım kaliteli ve canlı müzik dinlerim şahsen

38 tl tanesine verene kadar birazdaha koyar mid tiz alırım kaliteli ve canlı müzik dinlerim şahsen

Standart kolon demek istedin heralde eğer demek istediğin component takımı ise, ki içinde mid tiz ayrıldır. Ne kadar ucuza alırsan al bunun birde amfi ile beslenmesi gerekmektedir. Oem teyp ile bir comp. amfi olmadan asla verimli çalışmaz.

ben orjinal taktırdım 60 tl civarında 2 sinin fiyatı. yerine özel tesisatta hazır zaten arabada. maisten isteyin şase nosuna göre gelir

ben orjinal taktırdım 60 tl civarında 2 sinin fiyatı. yerine özel tesisatta hazır zaten arabada. maisten isteyin şase nosuna göre gelir

​Parça Yok Görünüyor Şu Sıra Sipariş Verip Beklemek Lazım Ama İlla Ki Gelir Fiyatı Da 38 Lira Teki

Ben cadence mid tiz taktım arkadaştan 100 Liraya aldım..Ses baya bi değişti..Orjinal hoparlörleri leş

Ben cadence mid tiz taktım arkadaştan 100 Liraya aldım..Ses baya bi değişti..Orjinal hoparlörleri leş

Mid tiz anfisiz fazla randımanlı olmaz dediler ama siz memnunmusunuz sadece önlerimi değiştirdiniz?

Mid tiz anfisiz fazla randımanlı olmaz dediler ama siz memnunmusunuz sadece önlerimi değiştirdiniz?

Teyp çıkışına bağladım mid tizi..Ses eskisinden çok daha iyi..Bagajdada JBL 1100w subwoofer var.Sony amfi var.

Teyp çıkışına bağladım mid tizi..Ses eskisinden çok daha iyi..Bagajdada JBL 1100w subwoofer var.Sony amfi var.

Anıl kardeşim sen çok güzel bir sistem dizmişsin şık bir sesi vardır şimdi senin ceylanın :)) Benim için sadece tizle içerdeki bas yoğunlunu azaltmam yeterli olucak ilerde istanbul yapınca belki sistemle oyayabilirim... Şimdilik orjinal bose tiz bulsam yeticek gibi :))

Geri