Fluence için orjinal twitter serviste yokmuş...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AlpAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anıl kardeşim sen çok güzel bir sistem dizmişsin şık bir sesi vardır şimdi senin ceylanın :)) Benim için sadece tizle içerdeki bas yoğunlunu azaltmam yeterli olucak ilerde istanbul yapınca belki sistemle oyayabilirim... Şimdilik orjinal bose tiz bulsam yeticek gibi :))

Tiz kesinlikle lazım..Yoksa çok boğuk oluyor ses :)

Kapağı söküp bende baktım ama etrafta kablo göremedimm.. Söketli şekildemi yoksa kablo direk kapağı çıkarıncada görünüyr mu ???

Kapağı söküp bende baktım ama etrafta kablo göremedimm.. Söketli şekildemi yoksa kablo direk kapağı çıkarıncada görünüyr mu ???

kapağı söktüğün yerde plastik bir yuva vardır o yuvanın altına doğru duruyor olabilir.
içine kaçmıştır belki.
iki tarafada baktınızmı?

kapağı söktüğün yerde plastik bir yuva vardır o yuvanın altına doğru duruyor olabilir.
içine kaçmıştır belki.
iki tarafada baktınızmı?

iki tarafada baktım.. bi plastik duruyor orda ama kablo göremedim üst kısımda. Servistekilere dedimm.. Torpido sökülmesi lazım dediler bnde pek sıcak bakmadım o işe

iki tarafada baktım.. bi plastik duruyor orda ama kablo göremedim üst kısımda. Servistekilere dedimm.. Torpido sökülmesi lazım dediler bnde pek sıcak bakmadım o işe

Sonradan tweeter takılması gerektiğinde oradaki plastik parçanın kırılması gerekiyor zaten.
Sadece orj oturabiliyor oraya.
Kusura bakma ama ben torpidoyu söktürtmem orayı kırdırıp kabloyu çıkartırım.
Ama kablo varsa tabiki.

Sonradan tweeter takılması gerektiğinde oradaki plastik parçanın kırılması gerekiyor zaten.
Ama kablo varsa tabiki.

:)bide kablo yoksa.... Bnde öyle düşünüyorum trabzndaki servisde söktürülmez torpido.

Bendede tesisat yoktu kardeşim,çektirdim ama zor bişey değil tizleri aldığın yer hallediyor hepsini,orjinalini almadım ben biraz daha fazla verip aynı yuvaya uyan kaliteli bişey taktım.Sesi gerçekten çok fark ettiriyor.Trabzon'un neresinde kalıyorsunuz siz?

Bendede tesisat yoktu kardeşim,çektirdim ama zor bişey değil tizleri aldığın yer hallediyor hepsini,orjinalini almadım ben biraz daha fazla verip aynı yuvaya uyan kaliteli bişey taktım.Sesi gerçekten çok fark ettiriyor.Trabzon'un neresinde kalıyorsunuz siz?

Meydan tarafnda kalıyorum işyerimiz orda arkadaşım.. Onu düşündüm bende ama araç daha sıfır torpidosunu pek söktürmek istemiyorum

Torpitoyu söktürmeden hallediliyor tesisat işi,bizim araçta sıfır problem olmuyor,üsten atıyor kabloyu teybin arkasından alıyor.Servis banada torpitoyu sökebiliriz demişti,ben dışarda yaptırdım.Çokta güzel oldu.Tabi herkesin kendi tercihi.

Ama kablo varsa tabiki.

yarın ilk işi o parçayı kırıp twiteri takıyorum bende twiteri oraya koyuyorum yüsek atıyorr servistekiler zaten abi bu yanlış geldi heralde diyolardıı olay şimdi anlaşıldı :))) hatta geçen denememde soket içeri kaçtı ve havalandırma kanalını söküp tekrar eski yerine takmıştım.... Ayrıca ortada bir tesisat görünmesede aslında teissat çekili sadece bazılarında yuvada soket bazılarında yuvadan düşmüş dikkat etmek lazım...

Geri