Fluence joy donanim araca hiz sabitleme montaji

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanseler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2012 fluence extreme edition aracıma hız sbtleyici taktıracağım Ankarada yaşıyorum 850 TL fiyat verildi hafta içi taktırmak istiyorum Ankarada bu konuda altarnatif yönlendireceğiniz yer varmı

2012 fluence extreme edition aracıma hız sbtleyici taktıracağım Ankarada yaşıyorum 850 TL fiyat verildi hafta içi taktırmak istiyorum Ankarada bu konuda altarnatif yönlendireceğiniz yer varmı
Peugeot nun hız sabitleme kolu ile yapan yerler oluyor 200--250 liraya yapılır diye düşünüyorum

850 tl ne için istediler. Direksiyon simidi artı aktifleştirme içinmi. Ben 1 ay önce taktırdım sıfır direksiyon ve hız sabitleyici on off düğmesini 650 ye aldım. 300 e de taktırıp aktif ettirdim

Su zamanda fiyatlar yukselmis olabilir ama ben iki sene önce cikmacidan orijinal deri kapli direksiyon, tuş ve tuş ile tesisatin bağlantısını sağlayan ara kabloyu 250,00 TL ye alıp 40 veya 80 liraya da aktifleşmiştim.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 sene önce direksiyon sıfır aldım üzeri tuşlu açma kapama anahtarı ve aktifleştirme ve sök tak dahil 650

Geri