Fluence lastik tavsiye

fare2004

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar .2011 1.6 110 beygir . aracımın lastikleri değişme zamanı geldi . bana uygun fiyatlı orta kalite hangi marka tavsiye edersiniz.qwreno

Continental cok iyi yol tutusu var.islak ve kuru zemin ama nokian lastikleride yorum ve forumlarda fp urun olarak cikiyor. Bu sene sikinti olmazsa kar lastigini alacagim

Ebatları yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

bende şu anda önler .kış lastiği. aldıgımda öyleydi. bayram öncesi değiştirmeyi hesaplıyorum. izmirde kış lastiğine gerek yok bence .onun için 4ü bir değişmesi gerekiyor.
petlas kullanan varmı arkadaşlar . malum yerli malı olsa fena olmaz hani .:r:f:c

205x55x16

Good year kullanıyorum cok güzel ancak good yearın alman malı almaya dıkkat et alman malları gercekten kalıtelı.Hem yakıt olarak hem yol tutuşu olarak kesinlikle good year onerırım.

bridgestone er300 baya kaliteli bir lastik.. geçenlerde enişteme aldık çok memnun.. internetteki büyük alışveriş sitelerinin birinde 189 liraya satılıyor.. montajıda ücretsiz ;)

205 55 R16 olarak fluence te good year efficient grip performance kullanmıştım 20 bin km kadar. Memnun kaldım tavsiye ederim. Hem sessiz hemde yol tutuş ve tüketim verileri gayet iyiydi.

MICHELIN CROSSCLIMATE 4 mevsim, kesinlikle tavsiye ederim.

Geri