Fluence mazot hortumunda hava sorunu

samikilic

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
2012 110 edc icon aracım var. Km si 198.000 de. Aracım 2 gündür tekliyordu. Bu gün çalışmadı kaportasını açtığımda mazot hortumunda mazot havalı geliyor ve mazot gelmiyor araba çalışıyor sonra kendiliğinden stop ediyor çalıştırmak istediğimde dijital ekranda enjektör arızası veriyor başına böyle bir sorun gelen arkadaş var mı çözüm önerisi olan arkadaş var mı teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2012 110 edc icon aracım var. Km si 198.000 de. Aracım 2 gündür tekliyordu. Bu gün çalışmadı kaportasını açtığımda mazot hortumunda mazot havalı geliyor ve mazot gelmiyor araba çalışıyor sonra kendiliğinden stop ediyor çalıştırmak istediğimde dijital ekranda enjektör arızası veriyor başına böyle bir sorun gelen arkadaş var mı çözüm önerisi olan arkadaş var mı teşekkürler

Mazot filtresi ne giren hortumda da hava varmı? Bazen filtre arızalı oluyor hava yapıyor

eae5ee1e80975c1a8d6abb4402c5e203.webp

Mazot filtresi ne giren hortumda da hava varmı? Bazen filtre arızalı oluyor hava yapıyor

Evet var fotoda görülen 3 hortumdada mazot havalı geliyor

Aküden olma ihtimali var mı çünkü akü şarj düzeyi düşük gösteriyor panelde akü şarj oluyor yazıyor

Evet var fotoda görülen 3 hortumdada mazot havalı geliyor

Depodan gelen hatta yada başka yerden hava alıyor gibi yakıt hortumu tesisat kontrol edilmeli

Depodan gelen hatta yada başka yerden hava alıyor gibi yakıt hortumu tesisat kontrol edilmeli

Teşekkürler

Limoncuk yani el pompasini sıktiginizda sertlesme varmi arac calismiyor iken

Yok sertleşme olmuyor ama mazot hortumlarında hava oluyor netten bir video izlemiştim sıkın diye çalışmıyorken sıkıp bıraktım bir kaç sefer sertleşti hortumlarda hava görünmüyor yada çok az kalıyor aracı çalıştırıyorum yaklaşık 1 dakika çalışıyor sonra mazot filtresinden gelende baya bir hava oluşuyor araç kendiliğinden stop ediyor

a9746a29d07bff8a3488f5ab99ef124a.webp işaretlediğim hortumda havalı bazen hiç gelmiyor mazot yanlış bilgi vermiyim diye fotoğrafta işaretledim

Geri