Fluence(dynamique)1.5 105hp.ile full donanımlı(lounge) bir Linea’yı 1.3 95 hp.’yi kıyaslayabilecek birileri var mı?(manueller)
Linea vergi diliminde avantajlı,
Linea da elektrik ayarlı bel destek,
Ve eşit şartlarda 6-7 bin ₺ daha ucuz,
Ve yokuş kalkış desteği var,
Fluence daha iyi orasını kabul ediyorum ancak,
Yokuş kalkış yok,(sonradan da olmuyor).
Yokuş kalkış desteği,cüsseli ve iri bir araç olan Fluence de bayan kullanımı için önemli bir donanım,fluence alınca bu özellik aklımızda her daim kalacak gibi...
Ve Temiz ,Beyaz,Az km’lisini bulmak çok zor,dynamique’in, olanada icon fiyatları çekiyorlar ve abartılı fiyat istiyorlar,triger kayış lı olması dezavantaj iken linea burada zinciri devreye sokuyor,linea tip olarak Fluence den çirkin olması başka bir boyut,
Segmenti yok A imiş,yok B imiş,yok C imiş bunlar benim için önemsiz,segmentinin ismide öyle.
Bu şartlarda daha fazla para verip fluence bulmaya mı çalışılmalı,yoksa lineada neden olmasın mı?
Beklenti büyük değil,sonuçta.
Az yaksın,az masraf açsın,hemen satılsın,bizi üzmesin.
Binip tecrübe eden arkadaşlardan yorumları beklemekteyim.
Linea vergi diliminde avantajlı,
Linea da elektrik ayarlı bel destek,
Ve eşit şartlarda 6-7 bin ₺ daha ucuz,
Ve yokuş kalkış desteği var,
Fluence daha iyi orasını kabul ediyorum ancak,
Yokuş kalkış yok,(sonradan da olmuyor).
Yokuş kalkış desteği,cüsseli ve iri bir araç olan Fluence de bayan kullanımı için önemli bir donanım,fluence alınca bu özellik aklımızda her daim kalacak gibi...
Ve Temiz ,Beyaz,Az km’lisini bulmak çok zor,dynamique’in, olanada icon fiyatları çekiyorlar ve abartılı fiyat istiyorlar,triger kayış lı olması dezavantaj iken linea burada zinciri devreye sokuyor,linea tip olarak Fluence den çirkin olması başka bir boyut,
Segmenti yok A imiş,yok B imiş,yok C imiş bunlar benim için önemsiz,segmentinin ismide öyle.
Bu şartlarda daha fazla para verip fluence bulmaya mı çalışılmalı,yoksa lineada neden olmasın mı?
Beklenti büyük değil,sonuçta.
Az yaksın,az masraf açsın,hemen satılsın,bizi üzmesin.
Binip tecrübe eden arkadaşlardan yorumları beklemekteyim.
Son düzenleme: