Fluence Yakıt Tasarruf Işığı Sönmüyor

Emrah_akcali

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım 2011 model Fluence aldım severek ve isteyerek 1.6 benzinli. Araçta devamlı vites kutusu şeklinde bir ışık yaniyor. Kitapciktan baktım yakıt tasarruf isigıymış. Ok işaretleri yanıp sönüyor ama vites ışığı devamlı açık sönmüyor başınıza geldi mı hiç...

Arkadaşlar merhaba araniza yeni katıldım 2011 model Fluence aldım severek ve isteyerek 1.6 benzinli. Araçta devamlı vites kutusu şeklinde bir ışık yaniyor. Kitapciktan baktım yakıt tasarruf isigıymış. Ok işaretleri yanıp sönüyor ama vites ışığı devamlı açık sönmüyor başınıza geldi mı hiç...

Ok işareti yönlerinde vites yükseltmelerde veya düşürmelerde sönmüyor mu?

Evet sönüyor ama vites işareti devamlı yanıyor

Belki ben yanlış anlamış olabilirim.Sadece tahmin yürütüyorum şuan.
Anladığım kadarıyla siz vites atmanız gereken yerde vitesi yükseltmediğiniz için o işaret sürekli değişkenlik gösterip tekrar yanıyor.O işaret vites yükseltmenizi veya vitesi düşürmenizi gerektiren anlarda çıkıyor ve siz o işarete uymayınca da sürekli yanmaya başlıyor.

Vites Işığı Devamlı Yanıyor Vites Geçişlerinde Aşağı ve Yukarı Ok İşareti Yanar Söner...

O vites isereti araba çalışınca yanıp tekrar sönmüyor. Arkadaşın arabasinda sadece ok ile birlikte yanıp sönüyor. Benim arabada yanıyor ve stop edinceye sönmüyor.

Foto atma şansınız var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşaret bu arkadaşlar kesinlikle hiç sönmüyor

bende clio 4 var vites değişimi gelmedikçe yanmıyor sonra sönüyor değişim yapınca. bi gariplik var sürekli yanıyorsa eğer.

Geri