Flunce Navigasyon Çalışmıyor

Baymonster

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
24 May 2018
Mesajlar
666
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
Merhaba Arkadaşlar;
Fluence Navigasyon çalışmıyor. Yeniden yüklemek istesem bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
 
Merhaba Arkadaşlar;
Fluence Navigasyon çalışmıyor. Yeniden yüklemek istesem bunu nasıl yapabilirim? Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Haritalar sd kart uzerinde yüklü oluyor. Bilgisayariniza rlink tool bar Programını yükledikten sonra kartınızı Programa bir taratın. Hata düzeltir mi bilmiyorum fakat güncellemeler bu araç ile işlem yapılabiliyor sd kartlara. Karttaki verileriniz ( harita ) tamamen kullanılamaz duruma geldiyse yine bu Programı’na düzeltebilir sahip olduğu surumu belki yükler fakat dikkat edin ücretli güncelleme var diyerek ona da yönlendirebilir. Programı’na hakim bir arkadaş varsa cevap yazacaktır ben size yol göstermiş olayım.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
https://youtu.be/mGFIyagpq3c

Yukardaki linkteki gibi yaptım. Tekrar bozulur mu hu navigasyon? Bunun internetsiz çalışanını bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
 
Geri
Üst