Forumdan uzaklaştırma cezası alan üyelerimiz !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Forum kurallarını ihlalden geçici veya süresiz uzaklaştırma alan sayın üyelerimiz !
Uzaklaştırma cezanız devam ettiği sürece forumumuza tekrar aktif olarak üye olamazsınız,olsanız dahi sistem tarafından otomatik olarak uzaklaştırılırsınız,kendinizi boş yere yormayınız...:eyv

Neler oluyo Mustafa abi ben pek anlayamadım?

Neler oluyo Mustafa abi ben pek anlayamadım?
Genel uyarıydı kardeşim,banlanan üyeler tekrar üye olmaya çalışıyor genellikle,boş yere çaba sarfetmesinler diye uyarma gereği duydum...:eyv

Genel uyarıydı kardeşim,banlanan üyeler tekrar üye olmaya çalışıyor genellikle,boş yere çaba sarfetmesinler diye uyarma gereği duydum...:eyv
Anladım abi iyi yapmışsın.:eyv

anlayan anlar kardeşim boşver... vardır ustanın bir bildiği :eyv

Forum kurallarını ihlalden geçici veya süresiz uzaklaştırma alan sayın üyelerimiz !
Uzaklaştırma cezanız devam ettiği sürece forumumuza tekrar aktif olarak üye olamazsınız,olsanız dahi sistem tarafından otomatik olarak uzaklaştırılırsınız,kendinizi boş yere yormayınız...:eyv

Boşa zaman ve enerji kaybı olmasın diyorsun sanırım kıhkıh

Uzaklaştırma alan arkadaşlar lütfen ne kendinizi ne de bizi yormayınız...:eyv

Son pişmanlık neye yarar, herşeyin bedeli var. Olmadı ....

XT615 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Fark Ettiniz'mi Forumdan Uzaklaştırılan - Bir Nevi Tekme Basılan Kişiler Hep Bir Arayış İçinde Ya İçten İçe Kendilerini Yiyorlar Yada Basit Numaralar İle Akıllarınca Uğraşıyorlar, Demek'ki Uzaklaştırılan Kişilerde Nasıl Derler Bir Yara Oluşuyor qw

Geri