Gözlük kabı uygulaması

blackdiamond

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
değerli abilerim bilindiği gibi bazı megane 1 serilerinde orijinal gözlük kabı mevcut ben de alıp takmak istiyorum tr de bulmak sıkıntı ama yurtdışında bikaç sitede gördüm. ama bizim araçta kabın klipslerini takmak için gereken tapalar mevcut değil üst taraf düz. acaba içinde yeri mevcut mudur ? boşuna arabanın döşemesini delmeyelim :)

Nereden sipariş verdin?

Benim araçta da tapa yok ama elimle döşeme altında ki deliği hissedebiliyorum.

Daha siparis vermedim hocam tapa olmadigi icin emin olamadim. Ama bazi araclarda tapa olmadigi halde hazirligi mevcut örn: civic. Dediginiz gibi dosemenin altinda delik varsa girissek mi bu ise napsak :) parca yurtdisindan gelecegi icin geri iadesi olmayacak o yuzden emin olmaya calisiyorum elimizde kalmasin

Tam olarak nereye montaj yapilacak? Fotosunu gonderirsen bi bakayim. Bir ara yalıtımicin kaldirmistim.

attachment.php

attachment.php

şimdi baktım bizim araca, parmağımla döşemenin içini yokladım, bantla işaretlediğim yerlerde delikler var. döşemeyi kaldırdığımda delikleri de gördüm acaba bunun için extra aparat gerekli midir sadece gözlük kabını alıp monta edebilir miyiz :soru

Benimde niyetim var bu işe ama döşeme üstünden elimle yoklayınca hiç delik hissetmedim. Yaparsan fotoğraf ve gözlük kabının satış adresini bekliyorum şahsen :) Teşekkürler.

Hocam ben dosemeyi parmagim ivine girecek kadar acip oyle yokladim ayrica o aralıktan da delikleri gordum. Onumuzdeki hafta bursada cikmacilari bi yokliycam. Renault'a da mail attim üzerindeki numarayi gondermeleri icin son care yurtdisindan siparis edicem

İnşallah bulursun. Konuyu takipteyim.:eyv

Geri