Gözlük kabı uygulaması

Megane 2 için "opel corsa ve combo c ninkiler aynı tamı tamına uyuyor" diye bir bilgi buldum. Başka modellerine de baktım aynı gibi görünüyor.

Bulunduğunuz yerde bir opel parçacısı varsa deneyebilirsiniz.

http://www.opelgm.com/Opel-Corsa-C-Gozluk-Kabi-GM,PR-1969.html 25 lira

pr_01_1969_max.jpg

Hocam bizde megane 1 var. Ayrica bizim aractakiler vidalı ust modellerinki klipsli. Samanlikta iğne aramak gibi olcak ama bulacagima inaniyorum. Allah kimsenin başına vermesin ama bi kazalı RXI denk gelir diye dusunuyorum belki o sekilde çıkma bulabilirim.

Gozluk kabinin vidalı olanlari da varmıs. Buyuk sehirde olanlar opel servislerine bakabilir.

Tamam hocam aklımda bulunsun sagolasin

Bugün İnegöl'de arastirdim ama bulamadim. Ayrica renault servisine de sordum bizim araclar icin aksesuar listesinden kaldirilmis. Opel renault ortak parca da sadece traffic marka arac icin gecerliymis. Ben ic kapi kollarini krom kaplamali olanlariyla degistirmeyi dusunuyorum servis tek parca icin 210 TL fiyat verdi :) sanayide sordum adamlar daha oyle bi parcanin varligindan habersiz mecburen Bursa yollari gozuktu artik.

Bende bugün bir tane dynamic gördüm baktım ama onda da yoktu. Bir şekilde başka bulup kendimiz yapacağız gibi görünüyor.

attachment.php
attachment.php

bugün yolcu tarafındaki tutamağı söktüm gözlük kabının yuvasıyla aynı mı diye, malesef bifarklılık var fotoğrafta da görüldüğü gibi tutamakların vida bölümünde dübel niyetine kullanılmış beyaz parçalar mevcut, gözlük kabını uygulayacağım yerde malesef o dübellerden yok nalburlardan bulabilir miyiz acaba o parçalardan ?hımm

Uygun gözlük kabını bulabildiniz mi?
Nalbur değilde, döşemeci veya kaportacılara bakmak lazım. Bir de sanayi bölgesine klips satan dükkanlar olur.
Uygun bir kap bulsam klips ve vida ile fazla uğraşmam döşemeciye götürür akıllı vida ile monte ettiririm.

çıkmacılara gitmeye malesef henüz vaktim olmadı.

Acaba Renault Scenic 2 ile uyumlu mu? Scenic 2 aksesuar listesinde sanki var diye hatırlıyorum.

Geri