Gözlük kabı uygulaması

Scenic 2 megane 2 ile uyumlu olur. ben yetkili servistekilere de sordum kasa değişikliği sebebiyle uyumlu olmaz dedi.

Yardımseverliğiniz için teşekkür ederim ilgili ilanı görmüştüm ama malesef bizim araçlara uygun olanlar klipsli değil vidalı

Ölçüleri boşluğa yakın olduğu için şunu bir arkadaşa aldırttım.
http://www.aliexpress.com/item/FREE...VE-accessories-car-dedication/2023842839.html
15 günde geldi.
Hiçbir yeri kesip biçmeden iki tane akıllı vida ile (25 mm) monte ettirdim.
Sağ taraf 3-5 mm aşağıda kaldı ama göze batar bir kusur değil. Araç 15 yıllık olunca kozmetiğe çök önem vermiyorum.
Herhangi bir yere sürtme, ses vs. problem yok, kullanışlı.
Keşke geçen yaz alıp taksaydım, gündüz güneş gözlüğü, gece veya yağışlı havada numaralı sarı gözlük kullanıyorum iyi oluyor.

0mdEQ8.webp

28AJbq.webp

Elinize sağlık, bende özellikle mevcut deliklerden geçirmek için yazı bekliyorum. Bende opelinkini aldım. Güle güle kullanın.:bravo

Birde soru sorayım. Benim gözlerimde bozuk olduğu için merak ettim, numaralı sarı gözlüğü nerede yaptırdınız birde fiyat varsa sevinirim.

Kastamonu merkezde. Sadece camlar 50 liraya mal olmuştu. Eski çerçeveyi değerlendirmek istemiştim. Normal gözlükten 10 tl kadar farkı vardı.

Bana olukbaşındaki hastanenin karşısındaki simitçinin yanındaki yer 350TL fiyat verdi. 5.5 sol 4.5 sağ ve astigmat var. :( Lens alıp sarı jelatin mi çeksem :sinirli

Sizin numaralar büyükmüş, fiyatı etkiler. Ben normal gözlüklerimi zennioptical dan almıştım. Siteye istenilen ebatta resim yükleyip, reçetedeki değerleri giriyorsunuz. Hem daha ucuz hem de alternatif çok.

Bu siteyi bilmiyordum. Teşekkürler inceleyim hemen. :eyv

Geri