Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözüm aydın. Aracın üst tavanında güneş yanığı var.
Bana da kuş pisliği nedeniyle yanı gibi geldi.Benm eski clioda da çok az belirgin olsa da vardı kuş pisliğinden dolayı yanık.Aynen 1tl büyüklüğündeydi. Araç siyah dı.
Haklı olabilirsiniz. Zira bizim arka bahçede araç durduğu zaman, sağolsun kuşlar hava bombardımanına tabi tutuyorlar. yarın resimlerini paylaşayım izin. hehe
Bana da kuş pisliği nedeniyle yanı gibi geldi.Benm eski clioda da çok az belirgin olsa da vardı kuş pisliğinden dolayı yanık.Aynen 1tl büyüklüğündeydi. Araç siyah dı.
geçmiş olsun. valla güneşte bırakmak mı kuş pisliği mi ikileminde kalıyorum böyle şeyler duydukça:S gerçi kuş barınmıyor pek bizim buradaki ağaçta meyveler düşüyor yakında karınca basacak üstünü neyse içine girmesinler de doysun yavrucaklar
Projelerim arasında kuşları tek tek yakalayıp altlarını bezlemekte var ama, üşeniyorum ya arabamı ne kadar sevsemde, zor geliyor Acaba mahallede av partisi mi düzenlesem hehehehe