Gözüm aydın. Aracın üst tavanında güneş yanığı var.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana da kuş pisliği nedeniyle yanı gibi geldi.Benm eski clioda da çok az belirgin olsa da vardı kuş pisliğinden dolayı yanık.Aynen 1tl büyüklüğündeydi. Araç siyah dı.

kuş pisliği veya başka birşeyden kaynaklıdır o ( cam düşmesi ve orda kalıp güneş altında orayı yakması gibi ) kesinlikle güneş yanığı olamaz .

geçmiş olsun..2005 den beri branda kullanıyorum şimdiye kadar bir eksisini görmedim...

Haklı olabilirsiniz. Zira bizim arka bahçede araç durduğu zaman, sağolsun kuşlar hava bombardımanına tabi tutuyorlar. yarın resimlerini paylaşayım izin. :) hehe

Bana da kuş pisliği nedeniyle yanı gibi geldi.Benm eski clioda da çok az belirgin olsa da vardı kuş pisliğinden dolayı yanık.Aynen 1tl büyüklüğündeydi. Araç siyah dı.

araç şu an 15 aylık. genel itibar güneş yanığı olmayacağı şeklinde. Sanırım resimlerini paylaşmadan aydınlanmayacak.

kuş pisliği veya başka birşeyden kaynaklıdır o ( cam düşmesi ve orda kalıp güneş altında orayı yakması gibi ) kesinlikle güneş yanığı olamaz .

acaba boya koruma kullanılan malzemenin kalitesine göre değişiyormu

Boya koruması bir işe yaramıyor yani uzun vadeli bir koruma sağlamıyor 3-5 yıkamadan sonra bir etkisi kalmıyor...

geçmiş olsun. valla güneşte bırakmak mı kuş pisliği mi ikileminde kalıyorum böyle şeyler duydukça:S gerçi kuş barınmıyor pek bizim buradaki ağaçta meyveler düşüyor yakında karınca basacak üstünü neyse içine girmesinler de doysun yavrucaklar:)

içindeki kötülükleri dışarı atan bir kuşun da işi olabilir geçmiş olsun

:eyv
hehe

Projelerim arasında kuşları tek tek yakalayıp altlarını bezlemekte var ama, üşeniyorum ya :):):) arabamı ne kadar sevsemde, zor geliyor :) Acaba mahallede av partisi mi düzenlesem :):):) hehehehe

Geri