Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer farlarınız araba açıkken yanıyor halde ise ve stop ederseniz, kapıyı açtığınız anda farlar ve radyo kapanır. Ama diğer türlü araba çalışmıyorken açarsanız yanık bir şekilde kalır ve kapı açıkken bir ikaz sesi duyarsınız. Megane 2 lerde de böyleydi.
far yıkama kısa farlar açıkken devreye giriyor ya, o far yıkamanın yerinden çıktığı anı fotoğraflamak için, farları yaktım suyu fışkırttım kapıyı örttüm fotoğrafı çektim telefon geldi o ara unuttum kapılar kiltlendi otomatik , biraz zaman sonra fark ettim ki yanıyor ama yani kapılar kilitlendiğinde ne olursa olsun devreyi kesmesi lazım değilmi ..
Eğer farlarınız araba açıkken yanıyor halde ise ve stop ederseniz, kapıyı açtığınız anda farlar ve radyo kapanır. Ama diğer türlü araba çalışmıyorken açarsanız yanık bir şekilde kalır ve kapı açıkken bir ikaz sesi duyarsınız. Megane 2 lerde de böyleydi.