Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hangi suv Fiyat ve donanım olarak değerlendirin Aklımda bir suv almak geçiyor Markaların artı ve eksi yönleri olarak yazarsanız faydalı paylaşımlar olacağı kanatindeyim
Skoda YETİ şuan bana daha mantıklı geliyor 1.2 105 ps ve 1500 devirden sonra 127 tork vermesi standartlarının yüksek olması 1.2 motorun vergi avantajı ve Herşeyinin wosvagen olması artıları
Skoda markasının pek tutulmaması ve 1.2 tsi motara lpg dönüşümünün şu an 6000 civarı olması eksi yönleri
Ama tsi motarlara lpg yaygınlaşınca fiyatın düşeceğinden eminim
Ambiton donanım 1.2 105 hp 49000 tl bu donanıma bence fiyat çok uygun
Captur 1.2 TCe EDC Icon 120 HP 190 NM Tork ve zengin donanım seviyesi ile en ideal tercih,vergi avantajı,yaygın servis ağı,düşük yakıt tüketimi avantajları...
Dezavantajı ise en dolu modeldeki 58.000 liralık fiyatı...
aynı fikirdeyim tabi gelirse 1.6 tdci ı...
ancak şuan da fiat freemont.. yakıt tüketimi iç hacmi konforu devasa genişliği vs.... bu aracın ayarı başka markalarda 200 bin tl. şiddetle tavisye ediyorum...
fiata bu para verilir mi (124 bin) arabanın motoru ve logoları fiat geri kalanı dodge voyager.
aynı fikirdeyim tabi gelirse 1.6 tdci ı...
ancak şuan da fiat freemont.. yakıt tüketimi iç hacmi konforu devasa genişliği vs.... bu aracın ayarı başka markalarda 200 bin tl. şiddetle tavisye ediyorum...
fiata bu para verilir mi (124 bin) arabanın motoru ve logoları fiat geri kalanı dodge voyager.
yanlış yazmışım tdi yerine tdci yazmışım. skoda yetideki 1.6 dizel motoru kasdetmiştim aslında. fordun kuga giibi ağır kasada 1.6 dizel kullanacağını sanmıyorum, yurt dışında varmı ki 1.6 dizeli