Bende 2014 fluence var onunda hararet göstergesi hep 1. çizgide , servise sordum bunlarda böyle dedi normal miş !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende 2014 fluence var onunda hararet göstergesi hep 1. çizgide , servise sordum bunlarda böyle dedi normal miş !
Aracım benzin+lpg li ...uzun bir araştırma ve deneyimli usta sayesinde problemi çözdüÄ·... 2010 -2012 model fluenclerin hararet müşürü 83 derecelik 2012 den sonraki fluenclerin hararet müşürleri 89 derecelik...benim araca 89 luk müşürlu termostat takılmış dolayısıyla gösterge bunu hararet yüksek algılayıp digital göstergeye fulle yakın seviyeler gösteriyordu...simdi 83 lük taktırdım gösterge ortada yukarı hiç cıkmadı 110 km yol yaptım ortalama 3000ile 3500 devir arası kullandım bir kaç kere fana baktım fan çalışıyordu... 128 binde ilk triger setini degistirdim bu setteki devirdaim su pompasının(altarnetör) gösttergeyle alakası olmadıgınıda saolsun usta söyledi... tüm şoforlerin kazasız belasız hayırlı yolculukları olsun