HGS Etiketini Nereye Yapıştırmalı ?

tswat

Mehmet YILMAZ
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba,
HGS almayı planlıyorum, fakat yapıştırılması ile ilgili bazı sıkıntıların olduğunu öğrendirm.
Nereye tam olarak yapıştırmalı?
Nelere dikkat etmeli?
Özellikle aynanın kenarlarında bulunan siyalı noktalı alana yapıştırabilirmiyim?

Syg

Son düzenleme:
ayna altındaki şeffaf yere yapıştıranları gördüm, siyah yeri bilmiyorum. bende dediğim yerde ogs var ve sıkıntı yaşamadım.

Bizzat ben kullandım içerinden yapıştırılıyor ve renkli kısmı arabanın iç tarafına geliyor ve arkasında ki çip dışarı kalıyor ve böylelikle sistem okuyabiliyor.:eyv

Bizzat ben kullandım içerinden yapıştırılıyor ve renkli kısmı arabanın iç tarafına geliyor ve arkasında ki çip dışarı kalıyor ve böylelikle sistem okuyabiliyor.:eyv

Camın tam olarak hangi tarafına yapıştırdınız. Aynanın kenarlarında bulunan siyah noktalı yerelere yapıştırabilirmiyiz?

Tam aynanın altına olacak sistemin görebileceği aynanın çipi kapatmayacağı noktayı belirleyin çıkarma gibi şansınız yok.

ORTA DİKİZ AYNASININ 5 cm altı hgs nin üstünde yazıyo nereye yapıştırmanız gerektiği

Eğer camını atermik ise, camın siyah noktalı olan orta üst bölmesine yapıştırmalısınız. Atermik özellikli camlar belirtilen siyah noktalı alanlar dışında kızılötesi vb. etkenleri geçirmez.

ortalamak kaydı ile genelde ayna tutacağının altına koyuyorlar hemen.Okuyor gayet sıkıntı yok.Fakat sök çıkar yapmayın çünkü manyetik hemen bozuluyor ve birdaha almak 30 liraya mal oluyor.

benim camda orjinal film var..siyah noktalı yere yapıştırsam acaba sıkıntı çıkarır mı ?

Geri