25 Şub 2012 #101 Bereli6161 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2012 Mesajlar 76 Tepkime puanı 0 Puanları 0 hepsi güzel ama ilk resim doyumsuz
26 Şub 2012 Konuyu Başlatan #102 HüsoR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Sedat' Alıntı: Yakıyo yakıyo Maşallah Genişletmek için tıkla ... Bereli6161' Alıntı: hepsi güzel ama ilk resim doyumsuz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler bugun nazar değdi malesef cukura dustuk ( kapatmamıslar ) kacamadık hali ile karteli patlattık neyse nazar değdi cana geleceğine mala gelsin diyelim..
Sedat' Alıntı: Yakıyo yakıyo Maşallah Genişletmek için tıkla ... Bereli6161' Alıntı: hepsi güzel ama ilk resim doyumsuz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler bugun nazar değdi malesef cukura dustuk ( kapatmamıslar ) kacamadık hali ile karteli patlattık neyse nazar değdi cana geleceğine mala gelsin diyelim..
26 Şub 2012 #103 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 geçmiş olsun ... büyük hasar yoktur umarım...
26 Şub 2012 Konuyu Başlatan #104 HüsoR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 yok abi sadece kartel çatlamış yağ damlatıyo şıp şıp bıde eve oyle geldık allahdan yatak sarmadık ona şükür arabayı yanastırıken evın onune farkettım
yok abi sadece kartel çatlamış yağ damlatıyo şıp şıp bıde eve oyle geldık allahdan yatak sarmadık ona şükür arabayı yanastırıken evın onune farkettım
26 Şub 2012 #105 Alper22 Alper ACAR, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 1,590 Tepkime puanı 24 Puanları 0 Yaş 29 Öncelikle geçmiş olsun... Seni uzun süreden sonra tekrardan aramızda görmek sevindirici abi
26 Şub 2012 Konuyu Başlatan #106 HüsoR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 teşekkür ederim bakalım pazartesi halletcez inş sorunu
3 Mar 2012 Konuyu Başlatan #107 HüsoR Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Eki 2010 Mesajlar 151 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sıfır karter aldık elf 15/40 yağ coiloverlardan 2 cm yükselttım sımdılık boyle yeter bana buda bonus olsun
sıfır karter aldık elf 15/40 yağ coiloverlardan 2 cm yükselttım sımdılık boyle yeter bana buda bonus olsun
3 Mar 2012 #108 kangomania Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2011 Mesajlar 1,674 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 hayırlı olsun, bonus resmi çok güzel duruyor. maşallah muayeneye gireceğim zaman sisleri bende sarı ile kaplayayım, xenon yasaklandı artık
hayırlı olsun, bonus resmi çok güzel duruyor. maşallah muayeneye gireceğim zaman sisleri bende sarı ile kaplayayım, xenon yasaklandı artık
3 Mar 2012 #109 MaLFuRiouS Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 kangomania' Alıntı: hayırlı olsun, bonus resmi çok güzel duruyor. maşallah muayeneye gireceğim zaman sisleri bende sarı ile kaplayayım, xenon yasaklandı artık Genişletmek için tıkla ... hehehehe hay aklınla bin yasa ama anlamıcaklarmı folyo kaplandıgını
kangomania' Alıntı: hayırlı olsun, bonus resmi çok güzel duruyor. maşallah muayeneye gireceğim zaman sisleri bende sarı ile kaplayayım, xenon yasaklandı artık Genişletmek için tıkla ... hehehehe hay aklınla bin yasa ama anlamıcaklarmı folyo kaplandıgını
3 Mar 2012 #110 kangomania Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Mar 2011 Mesajlar 1,674 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 FuRiouS' Alıntı: hehehehe hay aklınla bin yasa ama anlamıcaklarmı folyo kaplandıgını Genişletmek için tıkla ... profesyonel bir kaplama yaparım ben. renge bişey derse de sis farı dediğin sarı olur abicim derim
FuRiouS' Alıntı: hehehehe hay aklınla bin yasa ama anlamıcaklarmı folyo kaplandıgını Genişletmek için tıkla ... profesyonel bir kaplama yaparım ben. renge bişey derse de sis farı dediğin sarı olur abicim derim