17 Eyl 2012 #31 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Korkmazbey' Alıntı: İyi madem atakanım Kazasız belasız vardınya gerisi kolay.. Çooook memnun kaldım tanıştıgımıza.. irtibatı koparmayalım... Genişletmek için tıkla ... Bende çok memnun oldum abi, irtibatı koparmayız zaten..
Korkmazbey' Alıntı: İyi madem atakanım Kazasız belasız vardınya gerisi kolay.. Çooook memnun kaldım tanıştıgımıza.. irtibatı koparmayalım... Genişletmek için tıkla ... Bende çok memnun oldum abi, irtibatı koparmayız zaten..
17 Eyl 2012 #32 burakdemirel Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Ağu 2011 Mesajlar 0 Tepkime puanı 11 Puanları 0 4TT4CK4N' Alıntı: Ara sokaklar sakat fazla hız yapma oralarda, normal yola çıksak tozu gösterirdim ben sana.. Bu arada navigasyona yazdım kolay buldum sağolasın.. Genişletmek için tıkla ... Normalde yapmam boştu bugün Sevindim kolay bulmana
4TT4CK4N' Alıntı: Ara sokaklar sakat fazla hız yapma oralarda, normal yola çıksak tozu gösterirdim ben sana.. Bu arada navigasyona yazdım kolay buldum sağolasın.. Genişletmek için tıkla ... Normalde yapmam boştu bugün Sevindim kolay bulmana