3 Ocak 2016 Konuyu Başlatan #11 deblekeli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ara 2014 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Eksili derecelerden kurtulduktan sonra baktırayım .arabanın çalışmasına engeli yok kontağı kapatınca normal yanıp sönüyor ilginç olanı
Eksili derecelerden kurtulduktan sonra baktırayım .arabanın çalışmasına engeli yok kontağı kapatınca normal yanıp sönüyor ilginç olanı
7 Ocak 2016 Konuyu Başlatan #12 deblekeli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ara 2014 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bugün aracın anahtarının içindeki herşeyi çıkartıp aracın çalışıp çalışmayacağını denedim . Araç çalıştı , ve ışık flash tapmaya devam etti.Benim bildiğim çip olmadan çalışmaz immo devre dışı mı ki?
Bugün aracın anahtarının içindeki herşeyi çıkartıp aracın çalışıp çalışmayacağını denedim . Araç çalıştı , ve ışık flash tapmaya devam etti.Benim bildiğim çip olmadan çalışmaz immo devre dışı mı ki?
9 Ocak 2016 Konuyu Başlatan #13 deblekeli Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Ara 2014 Mesajlar 72 Tepkime puanı 0 Puanları 0 İmmonun devre dışı olduğunu eski sahibinden öğrendim .Peki iptal olduğu halde o ışık neden yanıp sönüyor?
İmmonun devre dışı olduğunu eski sahibinden öğrendim .Peki iptal olduğu halde o ışık neden yanıp sönüyor?