• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

İstanbul İçin Buluşma Vakti!!

günaydın benide eklerseniz sevinirim.fakat yeni üyeyim kimseyi tanımıyorum ilgilenirseniz sevinirim
Ekliyorum,eşli katılacak arkadaşlarımızda var,bende ailemle katılıyorum,bilgin olsun diye yazdım...:eyv

Bizimle Merter Mc Donalds'ta buluşacak arkadaşlar isimlerini yazdırır numaralarını da PM atabilirlerse ona göre organize olur, gecikenleri bekleriz.
[MENTION=26]Renaultolog[/MENTION] [MENTION=5241]ufukaslan[/MENTION] [MENTION=13259]ozkan2614[/MENTION] [MENTION=4086]burakdemirel[/MENTION] [MENTION=292]SLC[/MENTION] [MENTION=81]SerhanÇELİK[/MENTION] [MENTION=14262]keepwalking[/MENTION] [MENTION=58]ToNy[/MENTION] [MENTION=5284]Alper22[/MENTION] [MENTION=14770]Nafi_Çelikkapı[/MENTION] [MENTION=206]RenaultSporT[/MENTION]
@Ozan Bülbül [MENTION=1702]MURAT[/MENTION] Odabaşı [MENTION=5271]Melih OZLEM[/MENTION] [MENTION=15070]T.tumeroglu[/MENTION] [MENTION=14054]mhurat[/MENTION] [MENTION=14913]btralp[/MENTION] [MENTION=818]burakdinler[/MENTION]

Ben direk mekana gelicem... qw

Bende direk mekana geleceğim .

bende mekana gelirim merter ters kalır bana..

Herkesin Merter'e gelmesi gerekmez zaten,yolu o taraftan geçenlerin gelmesi iyi olur,ters istikamette kalan dostlarımız mekana direk geçmeleri daha iyi olacaktır...:eyv

Ben direk mekana geçerim kapıda karşılarım sizi :eyv

Ben her zaman ki gibi kankam Yiğitalp'e salçayım :D

Geri