abi belli aralıklarda uyarı sesi geliyor arkadan; onun nereden geldiğini sorabilir miyim acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
140km sürat üzerinde çıkıyor sesli ikaz. Emniyet kemeri buzzer'i ötüyor o anda ( kemer takılı )abi belli aralıklarda uyarı sesi geliyor arkadan; onun nereden geldiğini sorabilir miyim acaba?
Teşekkür ederim Hocam.kangoonun maşallahı var, pilotta güzel olunca eline sağlık çok güzel video olmuş keyifle seyrettim
Teşekkür ederim, lastikler iyi olsa çıtayı biraz daha yükseltebilirimVay be helal olsun abi Kangoo pistin hakkını vermiş gerçekten Kazasız belasız sürüşler dilerim.![]()
Teşekkürler ustam.İstanbul'a dönünce izlerim artık,şimdiden helal olsun kardeşim...![]()
Bmw 320 DKangoo nun masallahi var
volvo nun pesini birakmamis
170 den sonra keskin viraj cesaret ister harika nazarlik gercekten
Sağ olasın. Cümlemize kazasız belasızZevkli olmuş baya.Kazasız belasız.
![]()
140km sürat üzerinde çıkıyor sesli ikaz. Emniyet kemeri buzzer'i ötüyor o anda ( kemer takılı )
Arabistan'a satılan modellerde standart olarak aktif. Bendekide öyle. Zannederim tüm Renoların alt yapısında mevcut.peki abi bu her kangoo için böyle mi yoksa seninkine has bir şey mi? 140 km/h nin üzerine çok çıktım ama hiç o uyarıyı almadım ben
Senin kırmızı şeytan pisti ağlatacak modda. Bi tur versen yaServet abim ile birlikteydik.. Harika bir sure yapti ticari arac ile. Mutevazi olduguna bakmayin cok iyi sure ile tamamladi.
Biz hemen her hafta oradayiz bekleriz.
Sami Demirpaz
Adı ticari, Hatırlarsınız, esp testinde iiyi değil denmişti bir karşılaştırma videosunda. Sonradan kokusu çıktı. Direksiyonu daha sert çevirmişlerdi Vw Caddy'e göre. Yol tutuşu çok iyi.helal olsun, pistde gidişi hiç de ticari gibi değil![]()