- Konuyu Başlatan
Estağfurullah Ustam. Ama böyle yanlız olmuyor, bir iki kangoo daha olsa fena olmaz hani 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasip kardeşim,F/Kangoo'yu pistte denemeyi bende isterim lakin eski lastik bulmak lazım,üzerindekiler sıfır daha...Estağfurullah Ustam. Ama böyle yanlız olmuyor, bir iki kangoo daha olsa fena olmaz hani![]()
Servet bey bende gerçekten küfür ediyorsun sanmıştım. O ne ki kardeşim. Günlük olan dil haline geldi zaten öyle kelimeler.12 3
Güzel iş çıkarmışsın yalnız. Giriş ücreti ne kadar ödediniz ve bunun bir sonraki turu ne zaman düzenlenecek?
Usta, Barbaros'un yanına gittim. Pist için motoru gıdıklasın diye. Maalesef ecuya işlem yapamadı. Söylediği, yetkili serviste güncelleme yaptırmam gerektiğiymiş. Aslında bu konuda senden destek istiyorum, hangi servis bana yardımcı olur diye.Nasip kardeşim,F/Kangoo'yu pistte denemeyi bende isterim lakin eski lastik bulmak lazım,üzerindekiler sıfır daha...
Bu arada BOX olayının bizim araçlarda uyumsuz olduğunu ve 4000 devirde torku kestiğini 5 sene önce denemiş ve hemen araçtan sökerek yazılım yaptırmıştım...