kısa ve öz anlatmaya çalışacağım ))
benim motoru yapan usta çok iyi bir ustaydı ve arkadaşımdı. çok samimiydik. motoru yaptıktan sonra gürültülü çalışıyor diye şikayetim olmuştu. işleri yoğundu, yarın gel, yarın gel, yarın gel...
en son trip atmıştım "senin için 60km yol geliyom beni sallıyon diye" . Yanındaki ustası da gazdan deyip duruyordu,"param yok bana para harcatma, gazdan değil" dememe rağmen hiççç sevmediğim sürtüştüğüm gazcıya yolladı. sonuç aynı tabi....sonra "bi daha da davosa gelmem" dedim gitmedim....
sonra başka usta arayışına giriştim....
kimisi diyor sente, motor açılacak...
kimisi diyor piston aşağı )) salla 13 numarayı alan eline salla....
"başlarım ya dedim usta mı bunlar kurt mu, çakal mı....eski ustamı aradım"
sıcak davrandı bana, gel dedi....gittim...
rolanti motoru değişti, bujiler değişti olay tamamlandı....yağı da değiştirince saat gibi olacak merak etme dedi ))
the end
mutlu son.
benim motoru yapan usta çok iyi bir ustaydı ve arkadaşımdı. çok samimiydik. motoru yaptıktan sonra gürültülü çalışıyor diye şikayetim olmuştu. işleri yoğundu, yarın gel, yarın gel, yarın gel...
en son trip atmıştım "senin için 60km yol geliyom beni sallıyon diye" . Yanındaki ustası da gazdan deyip duruyordu,"param yok bana para harcatma, gazdan değil" dememe rağmen hiççç sevmediğim sürtüştüğüm gazcıya yolladı. sonuç aynı tabi....sonra "bi daha da davosa gelmem" dedim gitmedim....
sonra başka usta arayışına giriştim....
kimisi diyor sente, motor açılacak...
kimisi diyor piston aşağı )) salla 13 numarayı alan eline salla....
"başlarım ya dedim usta mı bunlar kurt mu, çakal mı....eski ustamı aradım"
sıcak davrandı bana, gel dedi....gittim...
rolanti motoru değişti, bujiler değişti olay tamamlandı....yağı da değiştirince saat gibi olacak merak etme dedi ))
the end
mutlu son.