seymor35 'in tavsiye ettiği yerde yaptırdım ben. Narlıdereye gittim, montaj yapıldı.
Sonra dedim bir iki uygulama kurayım dedim baktım google play store uygulaması yok ve bu nedenle bende herhangi bir uygulama kuramıyorum.
Gittim yeniden yazılım kurdular, saatlerce bekledim yine olmadı. Dediler diğer hafta yine gelin yeni ekran takılacak.
Diğer hafta babam ile aracı yolladım (illa hafta içi istiyorlar haftasonu satış yapmak için) ekran değişmiş ve eksik giderilmiş.
Dedim şöyle bir tur atayım aracımla taktım USB ve müzklerimi dinlemeye başladım. Bildiğiniz üzre araçta start&stop var. Durdum kırmızı ışıkta oda ne usb okumayı kesti. Araç çalışınca gitti ilk klasördeki ilk müziği çalmaya başladı.
Aradım gelin dediler. 3 defa da gönderdim aracı ve yazılım yüklendi sorun devam etti.
Bütün ekranlarda var bu dediler ve bende önceki ekranda yoktu sadece bunda oldu dedim. Hmm dediler. 1 ayı geçti aradım ne oldu bizim iş dedim çin tatilde vs derken ekran istanbula gönderildi orada yazılım yüklenecekmiş.
Gelince 4. defa karşıyakadan narlıdereye gideceğiz. Bakın karşıyakadan narlıdere arası net 47km otobandan. Tek gidiş gelişim 95km ve 4 defa yapacağım bunu. 95*4 : 380km. Onların hatası yüzünden 380km yol yapıyorum.
Ek olarak ;
Direksiyondaki telefona cevap verme tuşu çalışmıyor bilginiz olsun. Bu son gidişimde de usb den müzik çalma olayı çözülmezse ben söktürüp orjinal paneli kullanmaya devam edeceğim.
uzun oldu ama bilgi vereyim istedim.
Seçim sizin..
Carvocal kesinlikle profosyonel değil mümkün değil olmaları da..
Konuma ait link :
http://www.renaultfanclub.com/megan...-megane-4-android-multimedia-tesla-ekran.html