Joy pakete R-nav+Çerveve

byberkan40

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Eminönü Tahtakale de 1100 liraya joy pakete r nav ve çerçeve montajı yapılıyor sizce güvenilir mi bugün yaptırmayı düşünüyordum danışayım istedim.

ben de yaptırmayı düşünüyorum fakat istanbul dışındayım. satıcılar video oynattığını söylüyor. sanırım üzerinde mediaskin vs yüklü. geri görüş kamerası takılırsa direkt çalışıyor mu, gps anteni takıyorlar mı bunları sorun bence. bir de yaptırdıktan sonra lütfen buraya kendi görüşünüzü yazın lütfen referans olması açısından. şimdiden hayırlı olsun.

Bende r nav taktırmayı düşünüyorum ancak aracın camını kırıp çalınmasından korkuyorum.

Arkadaşlar Eminönü Tahtakale de 1100 liraya joy pakete r nav ve çerçeve montajı yapılıyor sizce güvenilir mi bugün yaptırmayı düşünüyordum danışayım istedim.
Ustadim ne yaptiniz? Durum nedir?

1000 TL ye Tahtakaleden satın aldım arkadaş montajı da yaptı tertemiz kullanıyorum arkadaşlar tavsiye ederim 10 numara oldu arabaya yenilik geldi Yılmaz elektronik sahibindende bulursunuz arkadaşlar. Yalnız bunun sökülmesi de çok zor baya vidası aparatı var tabi hırsız her zaman hırsızdır. :)

Video oynatma olayı var doğrudur 50 TL fazla ödeyip yazılım ile usb aracılığıyla hallediliyor ama ben gerek bulmadığım için almadım

gps antenini nereye taktı üstadım? geri görüş kamerası taktırdınız mı? montaj ne kadar sürdü ve zor bir işlem mi? hayırlı uğurlu olsun...fiyat azıcık daha uygun olsa kargoyla isteyip taktıracağım bende ama hala kararsızım...

Naptın ustad nasıl calsınlar zannetmem calmazlar teyp değilki bu.

Arkadaşlar selamlar,
Bende bunu çok düşündüm siparişi vermek üzereyken biraz araştırma gereği duydum.. Bu teypler sadece tahtakale esnafında satılıyor... Ve dikkat ederseniz hiç birisi sıfır değil. Çinde veya başka bir ülkede de satışını bulamadım. Sadece Türkiyede ve sadece tahtakalede satılması kafamı karıştırdı...Kısacası cesaret edemedim. :)
Ne zaman sıfır cihazlar satılır o zaman takarım herhalde :eyv

Geri