Joy teyp tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkcn1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkcn1907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese merhaba. 2014 joy aracımın teybini değiştireceğim malum ses kalitesi yuzunden. Aradığım en önemli özellikler bluetooth ve usb, Joyun teybinin uzunluğu kısa olduğu için sanirim cd çalarlı modeller uzun kalıyormuş ve teyp disarda kaliyormuş sığmıyormuş yani ne denli doğru bilmiyorum. Benim gibi çoğu arkadaşa yol göstericek bir başlık olcaktır. 400 lira ust limit belirledim. Yardımlarınızı bekliyorum.:soru

Orjinal olsun derseniz r-nav ve çerçeve alın. Bütçeyi aşar ama tertemiz orjinal olur.

Orjinal olsun derseniz r-nav ve çerçeve alın. Bütçeyi aşar ama tertemiz orjinal olur.

Yok hocam malesef o kadar fiyata çıkmam mümkün değil ki kaldı ki çıksam pioneerin indash teyplerini alırım çok daha kaliteli sesi ve görüntüsü vardır eminim

Herkese merhaba. 2014 joy aracımın teybini değiştireceğim malum ses kalitesi yuzunden. Aradığım en önemli özellikler bluetooth ve usb, Joyun teybinin uzunluğu kısa olduğu için sanirim cd çalarlı modeller uzun kalıyormuş ve teyp disarda kaliyormuş sığmıyormuş yani ne denli doğru bilmiyorum. Benim gibi çoğu arkadaşa yol göstericek bir başlık olcaktır. 400 lira ust limit belirledim. Yardımlarınızı bekliyorum.:soru

Aracın teyibini değiştirmeniz ses kalitesi tarafında bir değişiklik yaratmayacak. Kadar konusunun altında bir arkadaş kendinden amfili bas taktırmıştı araca orijinal Teyip ve sistemi değiştirmeden. O konuya bir bakın derim. Ses kalitesi istiyorsanız teyipten ziyade sisteme el atın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence en büyük etken ana ünite çıkışı veren yer önemli netice de 4x50w gerçek çıkışı olan herhangi bir teyp işimi rahatlıkla görecektir eminim. sadece marka model seçimi için yardım bekliyorum

Bence en büyük etken ana ünite çıkışı veren yer önemli netice de 4x50w gerçek çıkışı olan herhangi bir teyp işimi rahatlıkla görecektir eminim. sadece marka model seçimi için yardım bekliyorum
sorun teypte değil arkadaşım.
kullanılan hoparlörler çok berbat! kaliteli bir çift hoperlör al . yeterlidir

Joy un orjinal teybi r nav a göre yüksek seslerde cızırdama yapıyor.R nav da bu sorun olmuyor.

Size tavsiyem r nav olacaktır.

Hocam hoparlörü ne kadar iyi alırsan al teybin çıkışı 25 olduğu için 20. seviyeden sonra ses dağıtacak.

Teyp + hoparlör değişmesi lazım.

Clio 4 joy olan aracın orjinal teybini değiştiren kimse yok mu şimdi ?

Geri