kabortacı arkadaşlardan yardım....bu parça ne işe yarar acaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanılıyorsun bence arkadaşım fikrimce bu parca cam tamamen acıkken kapı kapatılması ve sallantı durumuna karşı camı koruyor diye düşünüyorum

arka kapıda neden yok o zaman

Arka kapılarında hoparlör yok çünkü.

Ön kapılarda bulunan hoparlörün kapı saçına titreşim yapıyor. Sanırım bu parçada o titreşimi kesmek için konulmuş istersen parçayı yerinden çıkart bir dene. Birde kapı çıtasının tutuyor gibi duruyor.

tamam şimdi çözdüm olayı.
bir de yumurta kolisi şeklinde yapmışlar.
akustik ses için. bas sesi için
(resimdeki 98-99 model megane 1 galiba, diğerlerininki farklı)

tamam şimdi çözdüm olayı.
bir de yumurta kolisi şeklinde yapmışlar.
akustik ses için. bas sesi için

Yok ondan değil. Bu şekilde petek gibi yapmasalar yolda giderken kapıdan tıkırtılar duyarsın saç plastiğe vurur. Hoparlör bas verdikçe tın tın tın plastik saça vurur oda ses yapar. Aslında o peteği söküp saç ile petek arasına parke döşemecilerin elinde bulunan süngerlerden koyacaksın daha sağlıklı olur ;)

Yok ondan değil. Bu şekilde petek gibi yapmasalar yolda giderken kapıdan tıkırtılar duyarsın saç plastiğe vurur. Hoparlör bas verdikçe tın tın tın plastik saça vurur oda ses yapar. Aslında o peteği söküp saç ile petek arasına parke döşemecilerin elinde bulunan süngerlerden koyacaksın daha sağlıklı olur ;)

o zaman ben yanlış hatırladım. petek gibidir 2000 üstü meganelerinde o zaman...
o zaman şöyle bişey yapınca da saç , plastiğe vurmaz mı saç...

rr5frb.jpg

bitüself yapsak nasıl olur

Geri