KadiogLu89 CSZ Megane'm ..

Maşallah Allah kaza bela vermesin...
Spoiler güzel, jant yayla dış gürünüm biter, içede direksiyonun deri kaplanmasıyla başlanmalı...:eyv

maşallah megane a, uygulamalar yakışmış. Söz de güzel, gölgeleri yeter :eyv

maşallah megane a, uygulamalar yakışmış. Söz de güzel, gölgeleri yeter :eyv
evet sagolasın kardesim

Maşallah Allah kaza bela vermesin...
Spoiler güzel, jant yayla dış gürünüm biter, içede direksiyonun deri kaplanmasıyla başlanmalı...:eyv
Abi babam kızıyor yaw 50 yasında adam yawas yawas sindire sindire yaparızz.. Sagolasn..
hemde çok memnundum ondan sonraki araçlarımın hiç birinde aynı tadı alamadım ah ah ....
22649345.th.jpg
[/URL][/IMG]
babam 19uvermeme razı değildi bunu aldım oda cok memnun.. buna baya bi binmeyi dusunuyorum ..

Allah kaza bela vermesin
Direksiyon kılıfı çıkar bence
birde sizin stickerlar kırmız beyaz sanırım turuncu değil galiba yoksa fotodanmı öyle

Allah kaza bela vermesin
Direksiyon kılıfı çıkar bence
birde sizin stickerlar kırmız beyaz sanırım turuncu değil galiba yoksa fotodanmı öyle
Direksiyon Deforme olmus o yuzden simdilik bi kalsın koydeym Sehir yolu gozukdukce bakıyorum araca
sagolasınn Tekin abi bulusmada getirdi o öyle yapmıstı evet kırmızı arabanında rengi kırmızı daha guzel oldu ama :)

Son düzenleme:
abi maşallah spoilerı beğenmesemde gitmiş :eyv plakalıklarıda sökersen süper olur:eyv abi arka tamponun sağ ve sol tarafındaki stickerlar ne :S birde yan camurluklar parklaramı bağlı?

aracın maşallahı var ancak arka tamponun sağında ve solunda ki sticker lara anlam veremedim ...?
aynı şeyi ben sorucaktım.. bir okuyayımda öle sorim dedim... cevabı varmış meğersem :)
maşallah çok temiz ve diri duruyor..
stikerlerin yakından resmini merak ediyorum

aynı şeyi ben sorucaktım.. bir okuyayımda öle sorim dedim... cevabı varmış meğersem :)
maşallah çok temiz ve diri duruyor..
stikerlerin yakından resmini merak ediyorum
Tamam yakındanda Cekerim yarın ekLerimm.. :eyv Arabayıda almadan once cok usta gezdirdim begendim aldım bundan öncede bi tane 1.6 16v Vardı gosterdım almadım cunku motor felan gitmisti.. Aracın Sıkıntısı yok simdilik :) Sagolasn

abi maşallah spoilerı beğenmesemde gitmiş :eyv plakalıklarıda sökersen süper olur:eyv abi arka tamponun sağ ve sol tarafındaki stickerlar ne :S birde yan camurluklar parklaramı bağlı?

YOk alarm takılı kalmısTı o ara cektim Oyle cıkmus :) Spoiler guzel tabi.. :)

maşallah gökhan spoyler yakışmış köydekilere bakma sen güzel olmuş ben beğendim;)

Geri