- Konuyu Başlatan
Sagolasın kardesim .. Bulusmadan Sonraki gun geldimaşallah gökhan spoyler yakışmış köydekilere bakma sen güzel olmuş ben beğendim![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sagolasın kardesim .. Bulusmadan Sonraki gun geldimaşallah gökhan spoyler yakışmış köydekilere bakma sen güzel olmuş ben beğendim![]()
Benzinde uzer ama ben benzinde kullanmıyorum LPG olarakda performansı cok yuksek Artı LPGde yakıt konsunda beni üzmüyor. .Memnnunum ben. Sıkıntı yokjaracın çok güzel güle güle kullan bizde de vardı bundan 10 yıl bindik banamısın demedi ama yakıtından dolayı sattık...babam prensip meselesi diyip lpg li arabaya karşı çıkıyor...bende armut dibine düşer misali lpgli arabaya karşıyım... ve spoiler gerçekten yakışmış allah kaza bela vermesin...
Direksiyon Deri kaplaması nerde nası yapılır bilmiyorum ama bakıcamMaşallah APP plaka şart, yaşına göre boyası çok iyi durumda gözüküyor. Bir de direksiyondaki kılıfın acil atılması, yerine direksiyonun deri kaplanması gerek. Kazasız belasız iyi günlerde kullan.