Haydi hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kardeşim....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok teşekkür ederim Onur AbiHayırlı olsun Karaoğlan,Keyifli günlerde kullanın.
Değişebiliriz abikardeşim hayırlı uğurlu olsun en beğendiğim almayı çok istediğim renkti ama bulumadımallah tekerine taş değdirmesin kardeşimizin
![]()
Haydar Abi ,2005 model 130.000 de , zır stok , çalışmayan aksam yok , hatasız ve orjinal , 4 lastik yeni , Ağır bakımları yapılmış , Aküsü yeni , Beyaz , Xenon yok hatta parkları bile sarı yanıyor o kadar orjinal yaniHayırlı Olsun Kardeşim Kaç Model Nedir![]()
Orjinallikten yana aradığımı buldum qw Nasip buymuş birazda bununla vakit geçiririzHadi hayırlı uğurlu olsun Kadir, Allah kaza bella vermesin biraderTam istediğin gibi bi araç değilmiş diyecektim ama mesajların arasında yazmışsın gördüm. Zır stok olması ve beyaz olması sanırım seni cezbetmiş
Kafana takma sunrof falan, aracın böylede güzel hayırlısı buymuş demekki kardeşim
Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
![]()
Emre abim teşekkürler sonunda 55 Plakayı aldıkHaydi hayırlı olsun allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kardeşim....
Teşekkür ederim Hakan Abi , Renk için herkez öyle söylüyorhayırlı olsun kardeşim az bulunan bir renk maaşallah..
Teşekkürler Tayfun AbiHayırlı olsun kadircim kazasız belasız kullanın![]()
Teşekkürler Yunus Emre abiHayirli olsun Kadir
Allah nazardan saklasin
Teşekkür ederim DenizHayırlı olsun KadirAllah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin
![]()
Teşekkürler Haydar Abi , çok güzel gidişi falan beğendimMaşallah kardeşim
Allah kaza bela vermesin
Güzel araç