Kadjar 1.2 Touch kart pili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyilmaz

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar merhaba,
Mayıs ayında Kadjar1.2 Touch (2015 model) alarak araniza katıldım. Merak ettiğim bir konu var. Kartın pili en fazla 10 gün gidiyor. Bunun normal olmadığı kesin. Acaba benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Varsa çözüm konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler simdiden.

Merhaba.Evet normal değil.Yedek anahtarda mı o durum var.

Yedek anahtarda da vardı. Ancak cihazın içindeki pil IKEA marka idi. Şimdi Duracell (2230 kodluydu herhalde) marka aldım. 5-6 gündür deniyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok. Duruma göre burada paylaşırım.

Merhaba, sorununuz devam ediyor mu? bir çözüm bulabildiniz mi? Benim megane 3 aracımda da aynı sıkıntı var. Duracell 2032 pil takıyorum maksimum 1 ay gidiyor. Farklı piller ve yöntemler denedim fakat bir faydası olmadı :(

Bende Captur var ve yaklaşık 1 yıldır "Kart pili zayıf" uyarısı geliyor ekrana. Ama fonksiyonlarda hiçbir anormallik yok. Ben de kart işlemini yapamayıncaya kadar bekleme kararı aldım. Araç 5 yıllık ve 2 yıl kadar önce pili değiştirmiştim.

Merhaba, sorununuz devam ediyor mu? bir çözüm bulabildiniz mi? Benim megane 3 aracımda da aynı sıkıntı var. Duracell 2032 pil takıyorum maksimum 1 ay gidiyor. Farklı piller ve yöntemler denedim fakat bir faydası olmadı :(

Sizin pilde sıkıntı olabilir. Bende duracell aldım benim araç anahtarli ama farklı enerji tuketimi de olabilir. Ben yaklaşık 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Açık alanda eski pil çok kosa mesafe calisiyordu. Yeni pilde olcmedim ama yaklaşık 50 metreden sorunsuz çalışıyor hatta yine 50 metre civari havaya kaldirip basınca çalışıyor.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri