Anti-patinaj kapatılabiliyor mu ? Bende 1.2 tce olduğu için karlı bir hafif yokuşta kaldım. Lastiğim petlas buarada.Saygılar,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence de kalmışsındır.petlasla kalınıyo çünküAnti-patinaj kapatılabiliyor mu ? Bende 1.2 tce olduğu için karlı bir hafif yokuşta kaldım. Lastiğim petlas buarada.Saygılar,
Anti-patinaj kapatılabiliyor mu ? Bende 1.2 tce olduğu için karlı bir hafif yokuşta kaldım. Lastiğim petlas buarada.Saygılar,
arkadaşlar Petlas bazı ebatlarda iyi olabilir.Ancak Kadjara taktırdığım(215/60/r17) explorer kış lastiği yılbaşındaki karda deneme fırsatım oldu.Emin olun iyi bir yaz lastiğinden belki bir tık iyi.Onun haricinde inanın bu ebat berbatt ötesi.Tavsiyem kadjara Petlasın bu ebatını takmayın.Haa eşimin Ibizasına da aldık..o ebat nisbeten başarılı ve rahatlıkla kullanılabilir. Kadjar o karda emin olun yolda durmadı .Her an esp devredeydi.Hatta bir ara kadjar da mı sorun acaba dedim..
Ama radikal bir karar verip lastikleri tekrar değiştirdim.Nokian suw 3 taktırdım.Ve kar yağdı denedik.kADJAR İÇİN DÜŞÜNDÜKLERİMDEN ÖZÜR DİLETTİ BU LASTİKLER.
Ve dedi ki Petlasın bu modeli harbiden kış lastiği falan değil..Beğenenler petlasa devam etsin.Ama kadjarınız varsa petlass almayın ve sakın kullanmayın derim.
Bu arada Nokian süper