• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Kadjar sigorta kutusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ergün u.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ergün u.

Kayıtlı Üye
16-Bursa
IMG_20250703_143320.webp

Merhaba 2015 kadjar için aracım var. Yolcu makyaj aynası ışığı yanmıyor. Yeni ampül aldım; çalışmadı. Çalışan şoför tarafınınkini aldım; çalışmadı. Sigorta atmış olabilir diye düşünüyorum. Hangisi acaba ?

Ekli dosyalar

• IMG_20250703_143153.webp
    IMG_20250703_143153.webp
    47.6 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20250703_143355.webp
    IMG_20250703_143355.webp
    81.2 KB · Görüntüleme: 14
Merhabalar aynı problem bende de var. Güneşlik lambasını değiştirirken sanırım kısa devre oldu sigorta attı, şimdi iç aydınlatma ve güneşlik çalışmıyor. Hangi sigorta değiştirilecek. Forum sitelerinde bulamadım.

Merhaba eski clio 2 aracım da şema kapakta detaylı idi daha az özellik sebebi ile daha az sigorta vardı. (Şimdiki aracım clio 4 trafikte iken cam aydınlatma dörtlü düğmesi multimedya tuşları yanmıyordu daha sonra arka stoplar ve plaka aydınlatma da yanmadığını fark ettim. multimetre ile arızalı sigortayı buldum ve değiştirdim) Yeni araçlar da ise tamamen şema yapmıyorlar kullanım klavuzu var ama bir sigorta sadece tek işi yapmıyor bir kaç farklı işi yapıyor. Siz sadece tek yer demişsiniz gerçi. Size tavsiyem pek pratik olmasa da multimetre ile tek tek sigortalara bakın atık olan var ise bulacaksınız. Veya oto elektirik kontrol kalemi ile de bakabilirsiniz.

Geri